Bartson1 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Część, szukam mostka MTB do XC 60mm i 0 stopni. Musi być lekki. cena do 250zł. Może macie jakieś propozycje firm spoza Chin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skom25 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Pro Koryak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Stycznia Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia Również polecam PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Co do mostków to chyba ich pogrzało z cena. https://allegro.pl/oferta/mostek-ritchey-comp-4axis-6-110mm-bialy-polysk-10049341591 Za czarny długości 80 mm płaciłem 140 zł jakos 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Stycznia Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia W przypadku Ritchey sporo dokłada się za znaczek. Jakościowo niższe serie szału nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skom25 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Chyba nie miałem Ritchey w rękach, ale wiele razy widziałem zdjęcia i te niskie modele to straszna tandeta. Za to ceny premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartson1 Napisano 14 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia a którą wersję mostka PRO Koryak? jest taka z napisem na białym pasku i druga z napisem na czarnym tle? Waga ponoć ma być 125gr. - było by ok. Miałem kiedyś kierownicę PRO Koryak i była leciutka 200gr/720mm. ale dzisiaj jeżdżę już na 760 i też szukam czegoś w granicach 240-250gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skom25 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia Jedno i to samo. Odświeżyli malowanie pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Stycznia Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia Z białym paskiem to aktualny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Też mam Koryak 60mm w kombinacji czarnego matu i połysku i z białym napisem z boku. Jakiś tam wznios ma, ale zamontowany odwrotnie jest idealny. Za taką cenę polecam również. Co mnie tylko denerwuje to jego wycięcie pomiędzy śrubami zaciskającymi go na sterówce. Podejrzewam, że bez tego by się mniej pyłu w szczeliny dostawało i rzadziej bym to wtedy rozbierał w celu wyczyszczenia... No i sterówka była srebrna, a mostek czarny, co się razem trochę gryzło do momentu aż mi się trafił inny amor z czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turzol Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Wielka szkoda, że Newmen nie produkuje 0st mostka. Ale gdybyś się zdecydował na 6st to za te pieniądze najlżejsze co można kupić. Mój 60mm waży 68g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartson1 Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia Widziałem Newmena i podoba mi sie ale faktycznie teraz mam -+6st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi