kerownik Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Akurat w Izerach na zlocie nie byłem, więc dla mnie jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 nie głupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Ankieta odnośnie miejsca zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Siemanko! Przepraszam, że po takiej przerwie, ale pogadałem z kolesiem z Trójmiasta. Ogólnie tak, jak ktoś wcześniej wspomniał, okoliczne trasy, to jednak nie są góry, a interwały które musielibyśmy katować. Są single, są lasy, ale to na pewno nie Świeradów i okoliczny Singletrack. Fajna odskocznia na spontaniczny wypad niż pełnoprawny zlot. Na pewno wody by nie zabrakło by ugasić porządne ognisko Można kiedyś o tym pomyśleć. Jeżeli już w ankiecie mamy 3 propozycje, to mój głos leci na Izery Piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Kurde pierwszy raz się spotkałem, że jakiś ośrodek liczy sobie opał od osoby 😕 ale bez obaw mam już jeden na oku. Czekam, aż reszta odpowie i wybiore najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Opał??? To już nowy polski ład taki kryzys wprowadził? Trzeba było zapewnić ośrodek, że my potrafimy zapewnić sobie opał, byle jakieś drzewa w okolicy były, hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 14 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Drewno to towar jak każdy inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Opał w lecie? Chyba, że na podgrzanie wody 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Na podgrzewanie różnych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 27 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 Dobra w końcu znaleziona miejscówka na zlot Będziemy gościć w Szklarskiej Porębie o OW Revita. Szukałem w Świeradowie, a tam ceny zaporowe. No i ośrodek Nad Strumykiem gdzie kiedyś był zlot już nie działa Szczegóły pojawią się niebawem. Wrzucę tutaj linka do osobnego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 5 Marca 2022 Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Zapraszam do zapisów ZAPISY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Nikt się jeszcze nie zapisał na zlot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 19 Marca 2022 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Poszedł przelew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 ode mnie dzis poszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 26 Marca 2022 Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 Coś marnie idą zapisy w tym roku. A nawet nie ma jeszcze kwoty na zadatek żeby mieć zaklepane miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 26 Marca 2022 Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 Ja opłacę wyjazd po weekendzie na pewno. Nasza obecność z Olgą jest zagrożona ze względu na sytuację na wschodzie i naszą sytuację zawodową w wojsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 niepokoi mnie ilosc zapisanych osób Panie i Panowie 🤨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 31 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Ja na dniach się zapisze i Arka pewnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Wybaczcie, trochę to trwało, ale poszło siano na zlot za mnie i Olgę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Panie i Panowie, co tak krucho z zapisami ? Dobijemy chociaż do 10 osób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 No właśnie, Dudi, Kylo jak tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 21 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 Będziemy, będziemy. Tylko w maju. wpłacę kasę, czekam na jednego kumpla z decyzją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 Spokojnie Kerowniku ośrodek zaklepany więc bez obaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 3 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Od nas poszło. Arek i ja będziemy 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 5 Maja 2022 Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 słabo w tym roku ;/ to chyba będzie mniej osób niż podczas tego całego lockdownu 😶 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.