Skocz do zawartości

[logowanie] Nie działa


Rekomendowane odpowiedzi

Logowanie na forum nie działa z komputera. Pisałem na maila i Facebooka bez odpowiedzi.

Brak jakiegokolwiek komunikatu zwrotnego. Wyświetla się formularz logowania i tyle. To samo było z przypominaniem hasła.

Widać co się dzieje w konsoli Firebuga. Dane są wysyłane.

Logowanie z telefonu już działa, dla odmiany, przez GSM oczywiście.

Z tego co czytałem, inni też mieli takie problemy, ale tematy wiszą otwarte bez rozwiązania problemu.

Wszystko było czyszczone w przeglądarkach (trzech).

Zmieniałem nawet DNS na próbę.

Coś tutaj panowie chyba lipę zrobili przy pracach konserwacyjnych lub przenosinach. Nie jestem w temacie, ale proszę się przyjrzeć tematowi.

Aktualizacja

Wyłączenie antywirusa naprawiło logowanie.
Muszę sprawdzić, co mu się na forum nie podoba i dam znać.

Aktualizacja

Ponowne włączenie antywirusa i wszystko działa.
W logach nic nie ma, nic na razie nie blokuje.
Dziwna sytuacja. Będę obserwował ;)

Edytowane przez Fuxi
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...