[fotograficzne] Trasy Toruń i okolice
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość zoeradus
Witam wszystkich!!
Mam do Was pytanie: która appka na telefon najlepsza??
Jeżdżę z Bike Map, ale wszystkie trasy czy szlaki rowerowe są oznaczone tym samym kolorem. Mnie zależy na appce, w której szlaki będą oznaczone kolorami takimi jak w rzeczywistości. Potrzebne mi to jest dlatego, że chcę zbierać punkty GOTowskie do książeczki z wycieczkami rowerowymi i tam są właśnie punkty za poszczególne trasy oznaczone określonymi kolorami.
Tak więc... pomożecie??
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc!!
-
Przez Blck
Hej,
Czy znacie może u nas w Polsce jakieś miejscówki, gdzie znaleźć można trasy DH z rożnym stopniem zaawansowania, wyciągiem i wypożyczalnią sprzętu DH/Enduro?
Spędziłem właśnie weekend w Czarnej Górze i jestem ciekaw czy mamy więcej takich miejsc, w szczególności na Śląsku ;)
Czytałem o Palenicy, Stożku, ale nie mogę znaleźć informacji o wypożyczalniach, a na filmach Stożek wydaje się dużo bardziej dziki i mniej przygotowany od Czarnej Góry.
-
Przez Nordkapp89
Witam, na dniach planuje wybrać się do Kaźmierza nad Zalew. Nigdy nie byłem tam rowerem w necie żadnych informacji o trasach nie ma. Może któryś z kolegów był? Warto się tam wybrać? Czy w ogóle są tam jakieś ścieżki? Będę wdzięczny za wszelkie info. Wyjazd zaczynam od Lusowa. Pozdrower
-
Rekomendowane odpowiedzi