To_JaT 15 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Cześć, chciałbym najpierw się ze wszystkimi przywitać, bo jestem tu nowy Śmiga ktoś po stolicy i chce się podzielić wiedzą na temat trasek do pojeżdżenia w okolicy? Jeśli ktoś coś buduje i potrzebuje pomocy to z ekipą mogę służyć pomocą. Do tej pory oblatane mam: Bikepark Kazoora Necro Trails Siekierki Luizjana trails Bartycka Las Bielański, Bródnowski Spot pod PGE Wesoła FR Dolna Marki kruczek Ząbki I wiele innych mniejszych spotów Może być gdzieś dalej (w promieniu 50-60km od centrum). Jeśli ktoś coś wie i chce się podzielić info to liczę na odzew, pozdro Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkg 2 695 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Fioletowy MTB i generalnie całe MPK od CZD do Świdra i Mieni Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
To_JaT 15 Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia Raczej szukam czegoś do skakania ale dzięki za propozycję, kiedyś tamtędy jechałem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkg 2 695 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Spoko, nie napisałes tego : ) Ale tam są też skocznie pobudowane - niestety teraz nie pamiętam gdzie. I to takie porządne. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saszkiner 12 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia NIe skakanie ale fajne traski XC Jabłonna i Legionowo Bukowiec 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
To_JaT 15 Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia Teraz, wkg napisał: Ale tam są też skocznie pobudowane - niestety teraz nie pamiętam gdzie. I to takie porządne. A no wspomniałem wyżej o wesołej FR. Nawet zdążyłem się mocno wyglebać i to nagrać Znam osobę która opiekuje się tym spotem i zaczęła coś działać bo stało kilka lat w ruinie. (w sumie dalej tak jest ale da się polatać najciekawsze rzeczy) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkg 2 695 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Ale to chyba bardziej na południe - w kierunku singla Góraszka (bardzo fajnego). No nic, jak się pogoda poprawi to znajdę i wrzucę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
To_JaT 15 Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia Chodzi ci o to: https://drive.google.com/file/d/1MFMpkSAVOn5fJRcI_hv-TTvrAsplrxD7/view Czy o coś innego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkg 2 695 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Wiesz, może tak być choć nigdy nie oglądałem tej miejscówki z tej perspektywy. Ale tam jest kilka skoczni obok siebie. I najazd - myślę - dłuższy i bardziej stromy choć obiektyw bardzo spłaszcza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
To_JaT 15 Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia To bardziej wgłąb tej miejscówki, dobre 100-150m. Wcześniej jest pare hopek i band i różnych innych wymyślnych przeszkód na najeździe. Może chodzi ci o o to? https://www.youtube.com/watch?v=77aYz290Lsk Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkg 2 695 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Raczej nie. Tam by żadne przyczepy nie dojechały. W środku gęstego lasu ktoś pobudował i widziałem, że skaczą. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
To_JaT 15 Napisano 23 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia @REF Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi