pawels237 0 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Witam. Posiadam rower trek 4700 alpha. Od dłuższego czasu posiadam błotniki simpla sdr. Często jeżdzę teraz w śniegu, błoto deszcze. Głównie po lesie. I mam problem z tylnim błotnikiem strasznie pochlapane mam nogawki i buty, plecy, przednia przerzutka. Wiem że to mtb. Ten błotnik co mam chroni tylko plecy, widziłem takie coś a "ali" już mam ten błotnik. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta 85 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Żeby cię chroniło w pełni musiałbyś kupić pełne błotniki mtb inaczej zawsze będziesz brudny mniej lub bardziej. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abra 170 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, pawels237 napisał: Ten błotnik co mam chroni tylko plecy, widziłem takie coś a "ali" już mam ten błotnik. Ja nie rozumiem tego zdania. Ja zamówiłem takie RBRL 990 front fenderhttps://pl.aliexpress.com/item/32976154903.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3a725c0fri2wQ7 Chcę to montować w fullu na przód i na tył. Ma ktoś takie? Edytowane 15 Stycznia przez abra Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudzinki 240 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Nie, ale przedni zdecydowanie za krótki z przodu (brak osłony amorka jak już jest błotnik + całe błotko z przodu "rykoszetem" wróci na Ciebie), a tylny to taki pupochron, nic więcej . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abra 170 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia (edytowane) Krótką osłonkę samego amorka mam i ona jest już na stałe. Natomiast kombinuję coś dołożyć do kompletu żeby po ryju nie chlapało. Używam błotnika mocowanego w dziurę od spodu sterów. Jest on na tyle wysoko, że i tak bryzga i czasami zaklekocze się o ramę. Błotnik powinien być bliżej opony. No i chcę żeby był w miarę łatwy montaż/demontaż , żeby go zabierać tylko gdy wiem że na pewno będzie bagno. Co prawda zamówiłem w ciemno ale może ktoś już używa i ma opinię. Edytowane 15 Stycznia przez abra Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi