ACTIVIA 405 Napisano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Sporo mam pytań na temat amortyzatorów Suntour EQUALIZER czyli z podwójną komorą powietrzną. Poniżej podaje wam kilka zdjęć budowy tego systemu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mod Team mrmorty 708 Napisano 25 Lipca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2020 Już zacząłem odkładać na niego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
derwisz 51 Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Czy system podwójnej komory powietrznej jest kompatybilny ze starszym duroluxem r2c2 pcs? można by wymienić cały system łącznie z shaftem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanto 0 Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Z tego co widziałem to musiałbyś też wymienić dolne lagi co raczej nie byłoby atrakcyjne cenowo, chyba że Pan Piotr wpadnie na jakiś ciekawy pomysł i zacznie przerabiać wersje ze stalową sprężyną Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ACTIVIA 405 Napisano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2020 W dniu 27.09.2020 o 19:46, derwisz napisał: Czy system podwójnej komory powietrznej jest kompatybilny ze starszym duroluxem r2c2 pcs? można by wymienić cały system łącznie z shaftem? Tam są już inne rury goleniowe przez co do starych modeli nowy system ci nie podejdzie. Dolne lagi duroluxów z komorą negatywną sprężynową pasują do tych nowych Equalizer lecz tylko z wersji boost Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi