Hardcore90 0 Rowery (2) Napisano wtorek o 20:34 (edytowane) Witam Jak w temacie. Poszukuje tych zaślepek do zacisków Zee, gdyż już jakiś czas temu się pourywały.. Lub macie jakiś inny patent na to ? Edytowane wtorek o 20:37 przez Hardcore90 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MikeSkywalker 882 Napisano wtorek o 21:23 Poszukaj pod hasłem "kapturek odpowietrznika Shimano" Albo stacjonarnie w rowerowych albo w necie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mateo_s 5 Napisano wtorek o 21:51 (edytowane) jak nie znajdziesz to pasuje docięty kapturek z presty, trzyma się mocniej niż oryginał Edytowane wtorek o 21:57 przez mateo_s 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Hardcore90 0 Rowery (2) Napisano środa o 05:10 Dzięki za podpowiedź. Kapturki nigdzie niedostępne. Moja nakrętka z presty nie pasuje. Muszę poszukać innej.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Janu_sz 15 Napisano środa o 11:43 Ja biorę na takie zabezpieczenia koszulkę termokurczliwą, nasuwam, obcinam 2-3 mm nad i potem po podgrzaniu zaciskam kombinerkami. Fakt nie wygląda to ładnie, ale trzyma i chroni przed kurzem, błotem itp. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MMMAAACCC7 97 Napisano środa o 12:20 KLIK I są do kupienia, choć przy tej cenie to zastanawiałbym się nad innymi patentami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
skom25 900 Napisano środa o 16:41 Coś słabo szukałeś: https://allegro.pl/oferta/gumka-odpowietrznika-zacisku-shimano-7828959418 A jak nie chcesz przez Allegro, to mają sklep: https://vincere.pl/czesci-serwisowe/gumka-odpowietrznika-zacisku-shimano.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Hardcore90 0 Rowery (2) Napisano środa o 16:51 O kurcze! Przeszukałem całe allegro i ali. I znalazłem tylko na ali za 6dolcow.. Zaraz zamawiam. Dzięki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach