wojtasin 1182 Napisano 22 Październik 2018 Krótka fotorelacja z przejazdu po tej trasie - https://www.gpsies.com/map.do?fileId=pxtzfttldydqdxdm https://www.flickr.com/photos/99033010@N04/albums/72157697999948312/with/43892636484/ 13 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
cinol123 260 Rowery (8) Napisano 23 Październik 2018 Zazdraszczam i pozdrawiam, szczególnie syna_szklarza,. autora mej nowej tapetki ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wojtasin 1182 Napisano 26 Październik 2018 Dziękuję za dobre (i jedyne :D) słowo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
clavdivs 107 Napisano 26 Październik 2018 Co tu komentować? się ogląda. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
woojj 771 Rowery (1) Napisano 26 Październik 2018 Wszystkim kopara opadła. Pięknie kurna zaiście.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Simba 28 Napisano 27 Październik 2018 Nie mogę takich zdjęć oglądać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wojtasin 1182 Napisano 27 Październik 2018 Spodziewałem się pytań w stylu "jakdojadę Kazachstan" Jak coś, to polecam, bardzo przyjemny kraj na rowerowe wakacje, raczej tani, wielkie przestrzenie, mało ludzi, a jak już ci ludzie są, to są otwarci, gościnni, nienachalni. Nie są jeszcze tak biznesowo nastawieni na turystów, jak Kirgizi. Do tego znikome szanse na ekstrema pogodowe (no, trochę gorąco bywało, ale niektórzy to lubią), drogi raczej dobre (szczególnie po remontach, przez które się przebijaliśmy), zaopatrzenie dobre, w Ałmaty świetnie zaopatrzone sklepy i fachowe serwisy rowerowe (centrowanie na poczekaniu za 7 zeta ). Chyba najbardziej przyjazny kraj rowerzystom, w jakim byłem na wakacjach (w Polsce też spędzałem urlopy z rowerem ). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
porywacz_zwlok 26 Rowery (1) Napisano 5 Listopad 2018 Świetna relacja i kusząca propozycja na wypad. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach