-
Podobna zawartość
-
Przez Kapoxer
Witam, czy rower może być trzymany w domu na zwykłym stojaku serwisowym, który łapie rower za tylni trójkąt? Dodam też że rower posiada hamulce hydrauliczne, więc czy nie będzie żadnego problemu, aby rower był w ten sposób przechowywany?
-
Przez CzarnyKOOT
Witam posiadam rower Indiana x-Pulser 1.6 i chciałbym zainstalować w nim hamulce tarczowe i nie wiem czy adapter będzie pasował, i czy jest potrzeba zmiany kół
do instalacji tarcz. Zdjęcia roweru (wiem ,z internetu) i prosił bym was o pomoc (w miarę możliwości prosił bym o link do adaptera i w razie potrzeby zmiany do kół)
-
Przez wprost1986
Witajcie,
jako ze listopad i sa przeceny,szukam nowego roweru po tym jak sprzedalem swojego Spec enduro evo...teraz szukam cos bardziej...rodzinnego, cos czym spokojnie pojezdze po miescie, zalicze jakies single tracki a z czasem doczepie bagaznik i fotelik dla dziecka:)
Po przegladbieciu filmikow na Youtube itp zrobilem liste 5 rowerow ktorymi bylbym zainteresowany
-Romet Rambler 27.5 4 2018 za 1900
- Kross Hexagon 7 za 1900
- Kross Level 3 za 1950
- Rockrider 560 za 2400
- Giant talon 3 za 1800
Patrzac na przerzutki najlepsze wychodza w Romecie.
Chcialbym poznac wasza opinie, ktory z nich bylby najlepszy na miejaka i podmiejska jazde, plus singletracki? wiem ze nie sa.to rowery na mega wyczynowa jazde, raczej singletracki w formie rekraacyjnej;)
-
Przez jaiek99
Witam. Z dnia na dzień przerzutka przestała działać poprawnie. Ciężko wrzuca na niższe biegi(większe zębatki), a w trakcie zwiększania przełożenia przerzuca co 2-3 biegi, czyli gdy powinien być bieg 6, juz jest bieg 11. Proszę o szybką pomoc
-
Przez jaiek99
Potrzebuje namiar na zawór powietrza do m210. Urwałem. Ewentualnie jak ktoś ma taki zawór albo cały amortyzator.
-