Mandoleran Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Biby od Gore co swego czasu były za dobrą cenę ( 193 zł ) w rozmiarze L. W sumie to moje pierwsze tego typu ubranie i nie wiem czego się spodziewać, mam bokserki z wkładką od Gore i są niezłe. Zobaczymy w przyszłym sezonie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 Jedyna rzecz jaką kupiłem w czarnym tygodniu. Na sucho pasują, pozostaje przełożyć bloki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 Kupiłem pierwszy w życiu bagażnik i sakwę. Koniec z mokrymi plecami od plecaka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 2 szkła do okularów Accent Hero: przezroczyste na jazdy po zmroku i niebieskie rozjaśniające do jazdy podczas brzydkiej aury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Rama brand's ht 01 Rs yari, dvo diamond Dwa kit'y bafanga, dwa aku. Rama fs titusa, el guapo 2 koła przednie 27.5 2 piasty tylne koozer Dwie klamki xt Mostek nukeproof horizon Dwa droppery brand x ascend 4 łańcuchy srama, 1130, xx1 Dwe pary rekawiczek letnich, jedna zimowa Kurtka, bluza, baselayer carnac Spodnie zimowe planetx, carnac, gore Buty carnac Kask met roam Dwie czapki pod kask Skarpetki letnie i zimowe Stojak serwisowy lifeline Zestaw do planowania mocowań zacisków hamulcowych Narzędzie do osadzania opon Pompkę stacjonarną lifeline. Okres blekfrajdejowy jest okrutny.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 29 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Wiele części zmontowanych w jeden rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 @siemalysy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Długo poszukiwany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 1. Ass Savers Big 2. Ass Savers Mudder regular front 3. Multitool Crankbrothers M19. Poprzedni zgubiłem w górach na ostatnim wyjeździe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Też po cichu liczę, że gdzieś zgubię Topeaka Mini 20 Pro, bo jego jakość pozostawia wiele do życzenia i będę mógł z czystym sumieniem kupić CB... 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 (edytowane) @TheJW ja zgubiłem właśnie CB takiego jak zamawiam. Może zgubiłem, to dużo powiedziane. Odkręcałem kamerkę spod siodełka i położyłem je na trawie przy trasie. Później nie schowałem do nerki i pojechałem. Jak ktoś znalazł, to będzie miał super narzędzie, które miało zaledwie 2-3 miesiące i było jak nowe Niech mu służy, co ma się zmarnować Z czystym sumieniem mogę polecić CB19 Edytowane 30 Listopada 2022 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Cytat Może zgubiłem, to dużo powiedziane. Odkręcałem kamerkę spod siodełka i położyłem je na trawie przy trasie. Później nie schowałem do nerki i pojechałem. Ja kiedyś w lesie, około 7 km od domu, wyłożyłem się bo się zakopałem w piachu i nie zdążyłem wypiąć butów i z kieszonki na plecach wypadł mi klucz do domu, o czym przekonałem się oczywiście jak wróciłem i chciałem otworzyć drzwi - wróciłem na miejsce upadku i po kilku minutach szukania znalazłem go w ściółce, a klucz był luzem, bez żadnego breloka, żeby mniej miejsca w kieszonce zajmował. Więc nic straconego, może jeszcze go odnajdziesz 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Ogumienie pod choinkę od żony na nowy sezon do szosy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Najbardziej nieśmiała pompka świata: Topeak Ninja P: 27,5 x 2.2 wymaga jedynie 600 machnięć żeby było PRAWIE 2.0 BAR. Ale i tak jestem zachwycony, bo nie toleruję pompek na ramie a kupić mieszczącą się w torebunię równie cieżko. Woziłem dwa lata głowicę i cztery naboje, ale to za dużo ważyło i postanowiłem zredukować masę bagażu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Dlaczego nie kupiłeś takiej? Mieści mi się w kieszeń koszulki, a zostaje jeszcze bardzo dużo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Bo moja torebunia na styk mieści właśnie 14cm. Tzn wchodzi, ale brakuje nieco i widać, jaka jest wypchana. Nie podoba mi się to. A tak - mam więcej miejsca na spokojne rozlokowanie wszystkich innych pierdółek które wożę w podsiodłówce. No i wożenie pompki w koszulce - nie dla mnie. Tam tylko telefon, nic więcej. Aha. Ostatniego kapcia złapałem ponad 20kkm temu. Po przejściu na tubeless pompkę wożę dla lepszego samopoczucia jedynie. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez cervandes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Topeak Ninja jest super mam i jestem mega zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 No dobrze, ale dropper w ramie to gdzie wcisnąć tą dodatkową sztycę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Topeak jest fajny bo ma fajny design i nawet montowana przy szosowej ramię nie przykuwa uwagi. Ja mam wersję Race Rocket HP. Ale posiadam też Lezyne 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 Siodełko Pro Turnix Performance AF 142mm. Bo mi Accent Execute wziął i się połamał. No powiem Wam, że ładna to rzecz. Bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 W dniu 2.12.2022 o 11:12, ChuChu napisał: Dlaczego nie kupiłeś takiej? Mieści mi się w kieszeń koszulki, a zostaje jeszcze bardzo dużo miejsca. Ile zajmuje ci nabicie 6 barów tą pompką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Nie mam pojęcia. Potrzebuje do ciśnień rzędu 2-3 Bary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 bo musiałem wybić press fita. Wciskanie i wyciskanie suportu jest banalnie proste. Dlaczego dopiero teraz kupiłem?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Cytat Dlaczego dopiero teraz kupiłem?? Bo człowiek jest głupi. Naogląda się w Internecie że młotkiem też się da i próbuje. Potem i tak kupuje dedykowane narzędzie, po czym okazuje się że robota jest banalnie prosta. Piszę to z doświadczenia. Edytowane 5 Grudnia 2022 przez ChuChu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 Bo ht2 i kwadrat są jeszcze prostsze? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi