Jermak 3 Napisano 4 Luty 2018 Witam ja nowy na forum Moze ktos chetny Mtb okolice Stratford Londyn Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jacek38 0 Napisano 24 Wrzesień 2018 Witam serdecznie fanów kolarstwa!!! Szukam osób zainteresowanych kolarstwem, chcących trenować przełaj, kolarstwo górskie czy też szosę . Mieszkam w Londynie w okolicach Northolt greenford,Perivale.Treningi będą odbywać też w tych okolicach 2/3 razy w tygodniu w godzinach wieczornych w zależności od czasu bo wiadomo że każdy z nas ma jakieś obowiązki pracę, rodziny itp.Osoby zainteresowanie proszę o kontakt SMS-y na 07727173355 lub e-mail rorbachjacek@op.pl Pozdrawiam serdecznie Jacek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jermak 3 Napisano 24 Wrzesień 2018 Witam.Cholera daleko ja na Leytonston ale moze jakis weekend kiedys sie uda Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jacek38 0 Napisano 24 Wrzesień 2018 3 minuty temu, Jermak napisał: Witam.Cholera daleko ja na Leytonston ale moze jakis weekend kiedys sie uda Pozdrawiam 10 godzin temu, Jacek38 napisał: Witam serdecznie fanów kolarstwa!!! Szukam osób zainteresowanych kolarstwem, chcących trenować przełaj, kolarstwo górskie czy też szosę . Mieszkam w Londynie w okolicach Northolt greenford,Perivale.Treningi będą odbywać też w tych okolicach 2/3 razy w tygodniu w godzinach wieczornych w zależności od czasu bo wiadomo że każdy z nas ma jakieś obowiązki pracę, rodziny itp.Osoby zainteresowanie proszę o kontakt SMS-y na 07727173355 lub e-mail rorbachjacek@op.pl Pozdrawiam serdecznie Jacek Witam serdecznie fanów kolarstwa!!! Szukam osób zainteresowanych kolarstwem, chcących trenować przełaj, kolarstwo górskie czy też szosę . Mieszkam w Londynie w okolicach Northolt greenford,Perivale.Treningi będą odbywać też w tych okolicach 2/3 razy w tygodniu w godzinach wieczornych w zależności od czasu bo wiadomo że każdy z nas ma jakieś obowiązki pracę, rodziny itp.Osoby zainteresowanie proszę o kontakt SMS-y na 07727173355 lub e-mail rorbachjacek@op.pl Pozdrawiam serdecznie Jacek Było by super bo weekend bez roweru to weekend stracony. Pozdrawiam serdecznie Jacek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
woronek 0 Napisano 9 Luty W dniu 14.12.2015 o 12:50, m1x3r3k napisał: 1415chris wkoncu udało mi się wybrać. musze ci bardzo podziękować naprawdę fajna lokalizacja. Cześć kolego. Mam pytanie jeździsz jeszcze ??? Właśnie mieszkam koło epping forest i szukam chętnego do pojeżdżawki W dniu 5.08.2016 o 19:27, azudem napisał: Na miasteczku olimpijskim na Stratford jest spoko, kilkukilometrowa trasa MTB (i kilka innych). Ktos chetny na MTB? Ja jak najbardziej. Możemy się umówić na pojeżdżawke W dniu 4.02.2018 o 18:24, Jermak napisał: Witam ja nowy na forum Moze ktos chetny Mtb okolice Stratford Londyn W dniu 4.02.2018 o 18:24, Jermak napisał: Witam ja nowy na forum Moze ktos chetny Mtb okolice Stratford Londyn Hej kolego. Ja bardzo chętnie pojeżdżę. Mieszkam na Waltham Cross tu tez są fajne trasy, ale dobre są na epping forest. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
1415chris 373 Napisano 10 Luty Witam. Mieszkam po przeciwnej stronie Londynu, Surrey. A i na mtb jezdze teraz bardzo zadko, glownie szosa. Jak bedziesz mial mozliwosc zrobienia calodniowego wypadu, to wybierz sie w okolice Leith Hill, mekka mtb. Z London Bridge do Dorking. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
woronek 0 Napisano 10 Luty 21 godzin temu, woronek napisał: Cześć kolego. Mam pytanie jeździsz jeszcze ??? Właśnie mieszkam koło epping forest i szukam chętnego do pojeżdżawki Ja jak najbardziej. Możemy się umówić na pojeżdżawke Hej kolego. Ja bardzo chętnie pojeżdżę. Mieszkam na Waltham Cross tu tez są fajne trasy, ale dobre są na epping forest. Widzę na mapie to druga strona Londynu. Ale dziękuje za info Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jermak 3 Napisano wtorek o 17:51 Wybiera sie ktos na London-Brighton Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Poochaty 67 Napisano środa o 09:05 Czemu ma służyć to twierdzenie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jermak 3 Napisano czwartek o 23:30 W dniu 13.02.2019 o 09:05, Poochaty napisał: Czemu ma służyć to twierdzenie? O co chodzi kolego? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Poochaty 67 Napisano wczoraj o 08:27 No właśnie nie wiem o co chodzi. Rzuciłeś w eter, że ktoś się wybiera na London - Brighton, ale po co to rzuciłeś, to nie wiem. Ani nie wiadomo o kogo chodzi, ani nie wiadomo o co chodzi... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jermak 3 Napisano wczoraj o 11:37 Charytatywna impreza organizowana od lat https://www.bhf.org.uk/how-you-can-help/events/bike-rides/london-to-brighton-bike-ride-2019 Powinienes wiedziec jak tu mieszkasz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
woronek 0 Napisano wczoraj o 12:08 13 minut temu, Jermak napisał: Charytatywna impreza organizowana od lat https://www.bhf.org.uk/how-you-can-help/events/bike-rides/london-to-brighton-bike-ride-2019 Powinienes wiedziec jak tu mieszkasz Czesc. Będziesz tam??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach