Bartkie Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Dzieki. Mam nadzieje że oprócz tej czynnosci potrafi również przeprowadzić serwis amorka.
szybkilopez Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 To jeden z lepszych gości od serwisu w Białym także da rade
Szymon90 Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Bartkie, na yotube jest fajny jak serwisować foxa, może zechcesz zrobić to sam bo szczerze mówiąc wygląda to banalnie no i zawsze parę groszy w kieszeni zostanie.
Bartkie Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Bartkie, na yotube jest fajny jak serwisować foxa, może zechcesz zrobić to sam bo szczerze mówiąc wygląda to banalnie no i zawsze parę groszy w kieszeni zostanie. Szymon90 widziałem ten film wielokrotnie i powiem Tobie szczerze, że to co robic ten gośćjest rzeczywiscie proste. Jednak podejrzewam jak przyjdzie co do czego i zaczne to rozkrecać to narobie kaszany Z tego filmu jedynie bez żadnego problemu to wypiłbym buteleczke piwa Dzięki jednak za odzew i podpowiedzi.
Zazi Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Jeżeli chodzi o serwis amortyzatorów to tylko Sprint
piterd3 Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Zawsze taniej będzie zabrać foxa ,kilka browarów i z kolegami z forum wspólnymi siłami zrobić serwis
M1n1s7eR Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 piterd3 - chyba wyczuwam w Twoim poście swego rodzaju ofertę
Bartkie Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Zawsze taniej będzie zabrać foxa ,kilka browarów i z kolegami z forum wspólnymi siłami zrobić serwis Jest to pomysł, tylko żebyśmy z tego wszystkiego amorka gdzieś nie zgubili po drodze A tak poważnie to robiłeś serwis FOX'a?
szybkilopez Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Tak myśle, że po tym serwisie Fox'a mogłby wyjść dwa ale przecież zawsze to lepiej dwa niż jeden
M1n1s7eR Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 To ja jestem chętny na tego drugiego jakby co
przemokolarz Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 W 2008 kupiłem rower w innym mieście i koniecznie chciałem mieć przegląd gwarancyjny a że w Białym Sprint to autoryzowany serwis GIANTa (przynajmniej w 2008 tak było) to zgłosiłem się do nich. Zaprowadziłem rower pokazałem co nie tak i co mi przeszkadza, i jak go odbierałem następnego dnia to nie dość, że zapłaciłem 60 zł za stempelek w książce to poza naoliwieniem łańcuch nic mi nie zrobili. luzy w piastach i niedokręcona korba, krzywo ustawione zaciski hamulców i już nie pamiętam co więcej pozostało. Ogólnie to dobrego wrażenia na mnie nie zrobili, plus za to, że przy mnie wszystkie usterki usunęli. Części mają sporo droższe niż na aledrogo. Natomiast w Olimpiku sprzedawca nie wiedział co to adapter do przedniego hamulca z IS na PM. Co do reszty to się nie wypowiem, bo kupuję zazwyczaj drobne rzeczy typu linka i wszystko sam montuję.
Michauuu Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Na Sukiennej jest sklep Corrado-tam pracuje gość który odszedł ze sprintu. Tam przeserwisują foxy (pytałem) i to dużo taniej niż w sprincie Rock Shox ani żaden inny amor też nie jest im obcy
szybkilopez Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 gość który odszedł ze sprintu A który to gość odszedł ze Sprintu? Tak z ciekawości pytam
Michauuu Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Ten który ma S-Worksa nie pamiętam jak ma na imię,ale coś mi świta,że Bartek,ale jak kłamię to sorry
gabriel86 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Peletonu nie polecam,bo wiem że mają bardzo słaby serwis. Wbijali mi stery młotkiem itp. Dla mnie najlepszy serwis w białym to sprint na sienkiewicza,a te 250zł to niestety w miare normalna cena :/. Serwisant ze sprintu pracuje aktualnie w Scotcie na Sukiennej i jakość przeniosła sie z pracownikiem Uzasadnij że obecna jakość jest inna od poprzedniej...
Michauuu Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Nie mówię,że w sprincie jest źle,tylko,że w scottcie jest dobrze
bruce95 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Według mnie nie ma lepszego serwisu od domowego. Sprint odradzam z własnego doświadczenia - ceny z kosmosu i obsługa która jak napisał Michauuu traktuje poważnie tylko osoby mające pięciocyfrowy budżet na rower...(nie liczyłem cyfr po przecinku:D)
Szymon90 Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Ja po oddaniu swojego roweru do peletonu, też doszedłem do takiego wniosku, że najlepszy jest serwis przeprowadzany samodzielnie. Wystarczy trochę poczytać, podstawowe narzędzia i do wszystkiego można dojść samemu
mess Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 W sprincie placi sie za obsluge kupujac czesci po prostu w cenach katalogowych. Oczywiscie sa rabaty(3 poziomy), ale to zalezy od wydanej kasy suma sumarum doszedlem do wniosku, ze nie wychodzi tak zle, szczegolnie, ze rower odbiera sie jakby z fabryki wyjechal A i w ogole raczej dobry kontakt mam z tymi ludzmi, i w sumie na maratonach tez sie spotykamy
kobong Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 To gdzie najlepiej dać rower do przedwiosennego przeglądu? Rower jest dość wiekowy i pewnie troszkę trzeba będzie "poserwisowac".....
bruce95 Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Najlepiej samemu zrobić. Autor tematu opisał bardzo obszernie temat więc nie wiem po co pytasz o to samo po raz kolejny...
kobong Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Najlepiej samemu zrobić. Autor tematu opisał bardzo obszernie temat więc nie wiem po co pytasz o to samo po raz kolejny... Bo od tamtego czasu pojawiło się kilka nowych miejsc z serwisami rowerowymi.... Ten MobilnySerwisRowerowy ma jakąś stronę internetową????
piterd3 Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Na fejsie ma https://www.facebook.com/mobilnyserwisrowerowybialystokiokolice
kobong Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Na fejsie ma https://www.facebook...alystokiokolice To znalazłem. Myślałem,ze maja swoją stronkę tez. Ale dziękuje.
Rowert26 Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 To znalazłem. Myślałem,ze maja swoją stronkę tez. Ale dziękuje. Swoją stronkę też ma! Znalazłem ją na Bialystokonline przeglądając "sport". Tzn znalazłem serwis Milsport i tam przygotowywałem rowery a w praniu wyszło że Milsport to właśnie Mobilny Serwis Rowerowy. Swoją drogą można było poinformować na Fanpaigu że przenoszą się na Milsport. Stronkę masz tutaj : www.milsport.pl A co do jakości to moje wrażenie pozytywne - rowerki pożądnie przygotowane, nasmarowane, wyregulowane i czyste. Zostawiają potwierdzenie przyjęcia roweru na którym jest dużo danych więc nie ma obawy że to oszuści. Mam nadzieję że pomogłem dzieląc się swoimi spostrzeżeniami Pozdrawiam RoweRt!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.