Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[serwis] szukam dobrego serwisu

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 makaweli

Świeżak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 27 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 08 sierpień 2011 - 17:16

własnie jak w temacie
jako że jestem swieżym posiadaczem roweru i w tej kwesti nie za bardzo sie znam,szukam rzetelnego serwisu rowerowego gdzie mógłbym robic rowerek
wielu znajomych mówiło mi żeby wybrac se jednego serwisanta i tam robic sprzęt i nie zmieniac go już
z opinii wyczytanych tytaj i opinii znajomych to wiem tylko że nie za bardzo polecaja serwis na lubelskiej heh
macie jakies doswiadczenia,gdzie naprawiacie rowerki swoje ? za podpowiedzi będę wdzięczny :)
a tak po za tym,ile kosztuje regulacja przerzutek ? i czy robią taki zabieg od ręki ?

Rowery

• admin

#2 kalin20

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 5
  • 242 postów
  • Imię:Michał

Napisano 08 sierpień 2011 - 19:14

Powiem tak
kupiłem rower koło reala, oddałem tam na jeden serwis gwarancyjny i nie byłem zadowolony
nie ponaciągali mi szprych i sie koło zcentrowało, a wiedzieli że mają to zrobić.
Teraz serwisuje u deręgowskiego, zakładali mi napinacz centrowali koło, miła obsługa, dobrze wszystko robią.
Ja z czystym sumieniem mogę ci ich polecić ;)

#3 makaweli

Świeżak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 27 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 09 sierpień 2011 - 19:59

własnie też słyszałem pozytywne opinie o deręgowskim,a ponawiając pytanie,regulacje przerzutek robią od ręki ? i z ciekawosci ile to kosztuje ?

#4 pawelpb

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 4
  • 90 postów
  • Imię:Paweł

Napisano 12 sierpień 2011 - 13:55

http://deregowski.pl/sklep/
tu masz numer telefonu, chyba najlepszy sposób żeby się tego dowiedzieć :icon_wink:

Ps: Polecam spróbować samemu dokonać regulacji bo jest to bardzo proste, tu nasz post na ten temat Regulacja Przerzutki Tylnej - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Warto takie rzeczy samemu robić, masz doświadczenie na przyszłość i nie będziesz musiał po serwisach biegać.

pozdrawiam

#5 kalin20

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 5
  • 242 postów
  • Imię:Michał

Napisano 13 sierpień 2011 - 21:18

podejrzewam że jeśli nie byli by jakoś obłożeni robotą to zrobią na miejscu

ja przeważnie zanoszę części w piątek a w pon odbieram, tak mi wygodnie i im tez
Dodam że wg mnie najlepiej centrują koła w olsztynie ;)

Rowery

• admin