Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[Wspólna Jazda] Gliwice i okolice

• Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 MatteoGL

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 1 postów
  • Imię:Maciek

Napisano 21 maj 2011 - 20:58

Witam, szukam chętnych osób z Gliwic i/lub okolic, na wspólne wycieczki rowerowe (30 do 100km) spokojnym tempem po okolicach Gliwic: np. Ziemięcice, Pyskowice, Rachowice-Sierakowice lub inne. Czas: weekendy, możliwe również niektóre popołudnia w tygodniu. Pozdrawiam

Rowery

• admin

#2 87dawid87

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 14 postów

Napisano 21 maj 2011 - 22:59

jak jestes swiezakiem jak ja..hehe to sie pisze ale nastepny weekend odpada..ja ruda Śląska:P.

pozdro...moje gg:12800726

#3 Gary

Maniak

• Użytkownik
  • 428 postów
  • Imię:Maciek

Napisano 22 maj 2011 - 21:52

jakby co to pisz gg 1626008
Dołączona grafika

#4 marjanna

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 1
  • 3 postów

Napisano 24 maj 2011 - 19:44

Witam,
ponownie zgłaszam chęć wspólnego rowerowania na dystansach podobnych, jak powyżej - w grę wchodzą tak weekendy, jak też dni powszednie po pracy (ok. 18.30). Mój poprzedni post chyba został umieszczony w złym temacie, bądź tez został niezauważony :-)
Nr gg nie podaję, bo nie ujawniam zbyt wielu danych publicznie ( w profilu i tak jest sporo ;-) - w razie zainteresowania, proszę o wiadomości na "priv". ...Może jakiś wypad jutro lub w czwartek ?

Pozdrawiam,
Marjanna

#5 grzegorzkm

Pro

• Użytkownik
  • 169 postów
  • Imię:Grzegorz

Napisano 24 maj 2011 - 21:33

popatrzcie na temat " gora św. anny" , wyjazd w sobote , dlugosc ok 100km , no i wyjazd i powrot do gliwic

Rowery

• admin

#6 marjanna

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 1
  • 3 postów

Napisano 25 maj 2011 - 06:23

Temat znam, ale obawiam się że na Św. Annę jeszcze za wcześnie - póki co moje dystanse oscylują wokół 40 - 60 km, bez większych podjazdów :-) Dlatego tez tym bardziej zależy mi na częstych "wypadach", aby się rozjeździć i być może w końcu zrobić tą "Annę", może w tym sezonie :-)

#7 Grendel

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 14
  • 66 postów
  • Imię:Dawid

Napisano 29 maj 2011 - 12:16

Wyświetl postUżytkownik marjanna dnia 25 maj 2011 - 06:23 napisał

Temat znam, ale obawiam się że na Św. Annę jeszcze za wcześnie - póki co moje dystanse oscylują wokół 40 - 60 km, bez większych podjazdów :-) Dlatego tez tym bardziej zależy mi na częstych "wypadach", aby się rozjeździć i być może w końcu zrobić tą "Annę", może w tym sezonie :-)

Ponawiam propozycję - jeśli jeździsz z Gliwic, możemy się gdzieś spotkać i razem śmignąć do Rud - trasa fajna, niewymagająca, poziom trudności regulujemy sobie praktycznie sami, narzucając tylko tempo. Potem z Rud można zrobić wypad do lasu (właśnie wróciłem :D) gdzie do woli - asfalt, szutr, wertepy - do wyboru do koloru, zawsze można wybrać trasę.

pozdrawiam
Grendel

#8 Gliwice

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 3 postów
  • Imię:Michal

Napisano 12 czerwiec 2011 - 20:39

Witam

Poszukuję chętnych ludzi na wspólne jeżdżenie w okolicach Gliwic. Trasy mieszane: pola, łąki, lasy, asfalt, góra 60 km. Rower mam dopiero 3 tygodnie i zrobiłem zaledwie 350 km, a największa z tras do Rud. Najlepiej w weekendy, mogą być też popołudnia w tygodniu. Może już są jakieś grupy do których można dołączyć ?

p.s. dzisiaj byłem na imprezie "Gliwickie Święto Cykliczne" ;)

Pozdrawiam

#9 woytekc

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 5 postów
  • Imię:Wojtek

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:14

Witam

Odświeżę troszkę temat. Jeśli jest ktoś chętny na popołudniowe wypady w okolicy Gliwic to również chętnie się dołączę, również jeśli chodzi o dłuższe weekendowe wycieczki. Zarówno asfaltowanie jak i MTB wchodzi w grę ;) Na forum jestem na razie świeżakiem ale dłuższe trasy mi nie straszne ;)

Pozdrowienia dla cyklistów i cyklistek z Gliwic :)

#10 mordorr

Amator

• Użytkownik
  • 52 postów
  • Imię:Jacek

Napisano 26 sierpień 2011 - 09:28

Witam,

moj profil na navime -

Navime - profil mordorr

takie trasy sobie robie w Gliwicach i okolicach -

jesli ktos by chcial kiedys gdzies jakos :) to chetnie
:)

#11 woytekc

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 5 postów
  • Imię:Wojtek

Napisano 07 wrzesień 2011 - 19:22

może w piątkowe popołudnie, gdzieś w kierunku Sierakowic, Rachowic itd najpóźniej o 18tej, można jeszcze 2 godziny popedałować za nim zmrok zapadnie:) Ktoś chętny ?

Użytkownik woytekc edytował ten post 07 wrzesień 2011 - 19:23