[Wspólna Jazda] Gliwice i okolice
Started By MatteoGL, maj 21 2011 20:58
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 maj 2011 - 20:58
Witam, szukam chętnych osób z Gliwic i/lub okolic, na wspólne wycieczki rowerowe (30 do 100km) spokojnym tempem po okolicach Gliwic: np. Ziemięcice, Pyskowice, Rachowice-Sierakowice lub inne. Czas: weekendy, możliwe również niektóre popołudnia w tygodniu. Pozdrawiam
Rowery
Napisano 21 maj 2011 - 22:59
jak jestes swiezakiem jak ja..hehe to sie pisze ale nastepny weekend odpada..ja ruda Śląska:P.
pozdro...moje gg:12800726
pozdro...moje gg:12800726
Napisano 24 maj 2011 - 19:44
Witam,
ponownie zgłaszam chęć wspólnego rowerowania na dystansach podobnych, jak powyżej - w grę wchodzą tak weekendy, jak też dni powszednie po pracy (ok. 18.30). Mój poprzedni post chyba został umieszczony w złym temacie, bądź tez został niezauważony :-)
Nr gg nie podaję, bo nie ujawniam zbyt wielu danych publicznie ( w profilu i tak jest sporo ;-) - w razie zainteresowania, proszę o wiadomości na "priv". ...Może jakiś wypad jutro lub w czwartek ?
Pozdrawiam,
Marjanna
ponownie zgłaszam chęć wspólnego rowerowania na dystansach podobnych, jak powyżej - w grę wchodzą tak weekendy, jak też dni powszednie po pracy (ok. 18.30). Mój poprzedni post chyba został umieszczony w złym temacie, bądź tez został niezauważony :-)
Nr gg nie podaję, bo nie ujawniam zbyt wielu danych publicznie ( w profilu i tak jest sporo ;-) - w razie zainteresowania, proszę o wiadomości na "priv". ...Może jakiś wypad jutro lub w czwartek ?
Pozdrawiam,
Marjanna
Napisano 24 maj 2011 - 21:33
popatrzcie na temat " gora św. anny" , wyjazd w sobote , dlugosc ok 100km , no i wyjazd i powrot do gliwic
Rowery
Napisano 25 maj 2011 - 06:23
Temat znam, ale obawiam się że na Św. Annę jeszcze za wcześnie - póki co moje dystanse oscylują wokół 40 - 60 km, bez większych podjazdów :-) Dlatego tez tym bardziej zależy mi na częstych "wypadach", aby się rozjeździć i być może w końcu zrobić tą "Annę", może w tym sezonie :-)
Napisano 29 maj 2011 - 12:16
Użytkownik marjanna dnia 25 maj 2011 - 06:23 napisał
Temat znam, ale obawiam się że na Św. Annę jeszcze za wcześnie - póki co moje dystanse oscylują wokół 40 - 60 km, bez większych podjazdów :-) Dlatego tez tym bardziej zależy mi na częstych "wypadach", aby się rozjeździć i być może w końcu zrobić tą "Annę", może w tym sezonie :-)
Ponawiam propozycję - jeśli jeździsz z Gliwic, możemy się gdzieś spotkać i razem śmignąć do Rud - trasa fajna, niewymagająca, poziom trudności regulujemy sobie praktycznie sami, narzucając tylko tempo. Potem z Rud można zrobić wypad do lasu (właśnie wróciłem
pozdrawiam
Grendel
Napisano 12 czerwiec 2011 - 20:39
Witam
Poszukuję chętnych ludzi na wspólne jeżdżenie w okolicach Gliwic. Trasy mieszane: pola, łąki, lasy, asfalt, góra 60 km. Rower mam dopiero 3 tygodnie i zrobiłem zaledwie 350 km, a największa z tras do Rud. Najlepiej w weekendy, mogą być też popołudnia w tygodniu. Może już są jakieś grupy do których można dołączyć ?
p.s. dzisiaj byłem na imprezie "Gliwickie Święto Cykliczne"
Pozdrawiam
Poszukuję chętnych ludzi na wspólne jeżdżenie w okolicach Gliwic. Trasy mieszane: pola, łąki, lasy, asfalt, góra 60 km. Rower mam dopiero 3 tygodnie i zrobiłem zaledwie 350 km, a największa z tras do Rud. Najlepiej w weekendy, mogą być też popołudnia w tygodniu. Może już są jakieś grupy do których można dołączyć ?
p.s. dzisiaj byłem na imprezie "Gliwickie Święto Cykliczne"
Pozdrawiam
Napisano 24 sierpień 2011 - 14:14
Witam
Odświeżę troszkę temat. Jeśli jest ktoś chętny na popołudniowe wypady w okolicy Gliwic to również chętnie się dołączę, również jeśli chodzi o dłuższe weekendowe wycieczki. Zarówno asfaltowanie jak i MTB wchodzi w grę
Na forum jestem na razie świeżakiem ale dłuższe trasy mi nie straszne 
Pozdrowienia dla cyklistów i cyklistek z Gliwic
Odświeżę troszkę temat. Jeśli jest ktoś chętny na popołudniowe wypady w okolicy Gliwic to również chętnie się dołączę, również jeśli chodzi o dłuższe weekendowe wycieczki. Zarówno asfaltowanie jak i MTB wchodzi w grę
Pozdrowienia dla cyklistów i cyklistek z Gliwic
Napisano 26 sierpień 2011 - 09:28
Witam,
moj profil na navime -
Navime - profil mordorr
takie trasy sobie robie w Gliwicach i okolicach -
jesli ktos by chcial kiedys gdzies jakos
to chetnie
moj profil na navime -
Navime - profil mordorr
takie trasy sobie robie w Gliwicach i okolicach -
jesli ktos by chcial kiedys gdzies jakos
Napisano 07 wrzesień 2011 - 19:22
może w piątkowe popołudnie, gdzieś w kierunku Sierakowic, Rachowic itd najpóźniej o 18tej, można jeszcze 2 godziny popedałować za nim zmrok zapadnie:) Ktoś chętny ?
Użytkownik woytekc edytował ten post 07 wrzesień 2011 - 19:23