Forum rowerowe

• Jesteśmyna

- - - - -

[Prezent] Dla chłopaka ;)

30 odpowiedzi w tym temacie

#1 mloda

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 10 postów

Napisano 09 wrzesień 2010 - 18:47

Witam. Za niedługo mój chłopak ma urodziny, jest maniakiem roweru i chciałabym mu dać jakiś prezent z nim związany ;)
Tu pojawia się problem, bo ja za bardzo się nie znam, wiem że jego rower jest bardzo wypasiony i wszystkie części są dopasowane idealnie do siebie :D Myślałam żeby kupić mu rękawiczki na zimę, bądź jakiś fajny gadżet. Mój fundusz to około 200zł. Możecie coś doradzić? :)

Rowery

• admin

#2 safian

Master

• Mod Team
  • Reputacja: 107
  • 2992 postów
  • Imię:Adam
Garaż Rower

Napisano 09 wrzesień 2010 - 19:05

Może taka Sigma, o ile nie ma licznika:
Allegro
Bardzo porządny sprzęcik, tylko pulsometru w nim nie ma.

Może ciuszki jakieś?

Jak jeździ, bardziej 'ekstremalnie', czy po szosie, czy jak? :>

W sumie części chyba nie ma co kupować, raz że za 200zł za dużo nie kupisz a dwa, że jak sama wspomiałaś nie znasz sie na tym a raczej go nie spytasz jakie ma części i nie będziesz zapisywała :D

#3 Ubotek

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 18
  • 982 postów
  • Imię:Filip

Napisano 09 wrzesień 2010 - 19:16

Może coś oryginalnego:?
Kółeczka kcnc do przerzutki
Jakiś carbonowy koszyk
Coś z KCNC, soul kozaka.
Albo top capa z kcnc lub boplighta, lub jakiś brelok ciekawy.

#4 Kamil515

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 8
  • 382 postów
  • Imię:Kamil

Napisano 09 wrzesień 2010 - 19:21

Mam taki łańcuszek na sprzedaż : http://www.haven.cz/...ou,532.html?fi=
Jego cena to 73 zł, ale dla Ciebie 50 zł Dołączona grafika

#5 enussss

Pro

• Użytkownik
  • 141 postów
  • Imię:łukasz

Napisano 09 wrzesień 2010 - 19:50

zalezy do czego to rower szosa fourcros albo xc, najlepiej gdybys zrobila zdjecia i tutaj dala:) rekawiczki to dobry pomysl:) albo okulary:)

Rowery

• admin

#6 DEVILEK

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 2
  • 137 postów

Napisano 09 wrzesień 2010 - 20:04

Takze jestem za rekawiczkami, ale powiedz na czym chlopak jezdzi :P

#7 pomirot

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 9
  • 398 postów
Garaż Rower

Napisano 09 wrzesień 2010 - 20:07

Na rękawiczki bym raczej nie stawiał, bo to kwestia dopasowania. Nie ma nic gorszego jak źle dopasowane rękawiczki, kask, czy okulary. To ZAWSZE trzeba przymierzyć. Na ogół po Bożym Narodzeniu sporo takich prezentów można znaleźć na Allegro ;))
Myślę, że lepszym prezentem będzie coś, co nie wymaga dopasowania. Ubotek ma dobrą koncepcję, jednak i tu może być zasadzka - nie znasz się na tym :P Najlepsza będzie fotka roweru ze zbliżeniami na detale i coś pomyślimy

#8 smatthy

Świeżak

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 09 wrzesień 2010 - 20:16

Wyświetl postUżytkownik safian dnia 09 wrzesień 2010 - 19:05 napisał

Może taka Sigma, o ile nie ma licznika:
Allegro
Bardzo porządny sprzęcik, tylko pulsometru w nim nie ma.

Bardzo dobra propozycja. Faceci lubią różnego rodzaju gadżety, a taki licznik na pewno się przyda.

#9 micferrari

Maniak

• Użytkownik
  • 217 postów
  • Imię:Marcin

Napisano 09 wrzesień 2010 - 20:24

Cytat

Bardzo dobra propozycja. Faceci lubią różnego rodzaju gadżety, a taki licznik na pewno się przyda.
Licznik Bardzo fajny ale nie chce mi się w to wierzyć że maniak rowerowy nie ma licznika w swoim rowerze :P no ale jeżeli nie ma to ten licznik bardzo fajny prezent ;)

Ale najlepiej napisz jaki ma rower czy górski czy szosowy nio i co mu twoim zdaniem brakuje . A może ci kiedyś mówił ci co :)

Użytkownik micferrari edytował ten post 09 wrzesień 2010 - 20:30

#10 michuuu

Master

• Użytkownik
  • Reputacja: 92
  • 2075 postów

Napisano 09 wrzesień 2010 - 20:26

Jak ma wypasioną maszynę to i pewnie licznik też ma wypasiony. Za 2 stówki może pulsometr np.Sigma http://allegro.pl/pu...1206267574.html

#11 Koen

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 34
  • 703 postów
  • Imię:Bartosz
Garaż Rower

Napisano 09 wrzesień 2010 - 20:32

Wyświetl postUżytkownik pomirot dnia 09 wrzesień 2010 - 20:07 napisał

Najlepsza będzie fotka roweru ze zbliżeniami na detale i coś pomyślimy
I ktoś zobaczy na forum swój rower :P

#12 safian

Master

• Mod Team
  • 2992 postów
Garaż Rower

Napisano 09 wrzesień 2010 - 20:36

@UP to napisałby co chciałby dostać i tyle :D

#13 mloda

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 10 postów

Napisano 09 wrzesień 2010 - 20:48

Hah.. No właśnie, co do wstawiania jego rowera na forum to wiem, ze to nie jest dobry pomysł - przesiaduje na nich godzinami :P Ale tak, ma wypasioną maszynę, liczniki, pulsometry, lampki - dlatego to jest dla mnie taki problem, bo chciałabym mu pokazać, że dopinguję go w tym co robi, a jednak wszystkie moje pomysły okazują się niewypałem :P Zastanowiły mnie te rękawiczki, bo ostatnio mówił coś, że musi sobie takie kupić, a że byliśmy na małych zakupkach to zmusiłam go do przymierzania ich i wiem jaki rozmiar :P A na czym jeździ? I na szosówce i na XC, ale szosówka raczej dla odmiany, więc chciałabym się skupić na XC :D

#14 Pixon

Stary wyjadacz

• Mod Team
  • Reputacja: 75
  • 4465 postów
  • Imię:Łukasz
Garaż Rower

Napisano 09 wrzesień 2010 - 21:00

Zajrzyj sobie do tych tematów, może one Cię trochę naprowadzą http://www.forumrowe...prezent-pomocy/ http://www.forumrowe...dze-na-18-stke/
Tempo!! I tak cały tydzień życie idzie jak na spidzie

Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem...

...Nadjeżdzają znienacka. Zawsze cicho, zawsze szybko. Atakują człowieka przyzwyczajonego do zwracania uwagi na odgłsy jezdni. Budzą popłoch, bo dokąd uciekać z ... chodnika. Rowerzyści

Dołączona grafika

#15 Lbx

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 1
  • 75 postów
  • Imię:Raf ;]

Napisano 09 wrzesień 2010 - 21:00

Jesteś kobietą, jego kobietą, więc zostaw rower, niech się w to bawi jak Ciebie nie ma, zrób mu niespodziankę wieczorem zakładając na siebie coś... czerwonego i niegrzecznego, a będzie bardziej zadowolony niż z nowego fox`a z przodu :D A facetowi gratuluje kobiety, moja ex chyba by mi sms`a wyslala na urodziny co najwyzej :P

#16 mloda

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 10 postów

Napisano 09 wrzesień 2010 - 21:18

@Ubotek - No właśnie! To jest bardzo dobry pomysł - kupię mu kółeczka i top capa z KCNC - on jest maniakiem lekkości swojej maszyny, a do tego zawsze musi mieć wszystko pod kolor :P
Do tego dostanie coś nie związanego z rowerem i będzie musiał być ucieszony :P Dobre z Was chłopaki :D Jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to na pewno się przyda :P

@Lbx - Jaha :P Myślę, że on byłby najbardziej zadowolony gdybym miała bieliznę ze zdjęciem jego rowera :P A tak serio to nowego fox'a chyba by nic nie przebiło :D Dobra, gadam głupoty :P Wiem, że byłby zadowolony, ale chciałabym mu dać też coś żeby podczas treningów czy zawodów mógł pomyśleć, że jestem przy nim :P

#17 safian

Master

• Mod Team
  • 2992 postów
Garaż Rower

Napisano 09 wrzesień 2010 - 21:32

Wyświetl postUżytkownik mloda dnia 09 wrzesień 2010 - 21:18 napisał

on jest maniakiem lekkości swojej maszyny, a do tego zawsze musi mieć wszystko pod kolor :D

Heh, teraz pewnie połowa użytkowników forum zastanawia się czy to nie jego dziewczyna :>

#18 Schwefel

Loża szyderców

• Admin
  • Reputacja: 270
  • 11485 postów
Garaż Rower

Napisano 09 wrzesień 2010 - 21:50

Wyświetl postUżytkownik mloda dnia 09 wrzesień 2010 - 21:18 napisał

ale chciałabym mu dać też coś żeby podczas treningów czy zawodów mógł pomyśleć, że jestem przy nim :P
Wydrukuj swoje zdjęcie w labie i niech przyklei sobie na mostek :D
Schwefel photoblog

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

#19 kosciczek

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 10
  • 485 postów
  • Imię:Paweł

Napisano 09 wrzesień 2010 - 21:55

Safin tyko ta połowa która ma niebawem urodziny. Jeśli twój chłopak jest maniamiek jak pewnie większość z nas to kup mu ciekawie zaprojektowany t-shirt rowerowy, a napewno się ucieszy. Teraz są możliwości aby wstawić fotkę jego bika i Ciebie z ciekawym podpisem lub cokolwiek innego co przyjdzie do głowy. W czerwcu sam miałem urodziny i od kumpla jako dodatek dostałem dzwonek rowerowy z napisem I (serce/love) my bike. Niby drobiazg, którego nie zamontowałem ale bardzo sie z tego ucieszyłem
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem. [Marco Pantani]
CHTR.pl

#20 bros

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 12
  • 396 postów
  • Imię:Piotrek

Napisano 09 wrzesień 2010 - 22:18

Skoro chłopak ma swoją koncepcję roweru to rower zostawiłbym spokoju :D Może Ci się uda trafić z prezentem, może nie. Ciężko przewidzieć. Proponowałbym zakup czegoś 'okołorowerowego'. Np. jakieś narzędzia, kilka propozycji:

Allegro (wątpię,że ma takie wypaśne klucze;))
Allegro (topowy multitool)

nie polecałbym zestawów narzędzi, ponieważ może się okazać, że chłopak większość z nich skompletował osobno.
Dołączona grafika