[Powitania] Do nowych forumowiczów
Napisano 25 luty 2010 - 22:33
Jestem Adam i mam 16 lat mieszkam w Sieradzu i lubie jeździć na rowerze.
Od pewnego czasu stało się to moją pasją.
Rowery
Napisano 27 luty 2010 - 17:02
Marcin 25 lat z Lublina. Na rowerze jeździłem od kiedy pamiętam jednak okres studiów i wyjazd do innego miasta wymusił na mnie pewną przerwę w tym sporcie i od tego sezonu zamierzam nadrobić braki
Napisano 27 luty 2010 - 17:04
Zasady Pisania - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa
Napisano 27 luty 2010 - 19:01
Napisano 02 marzec 2010 - 12:06
Jako nowy użytkownik forum pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie,
na razie lokalnie bliżej 3city ale może uda się coś dalej jak się więzadła w kostce zrosną
Tu się sezon zaczyna a noga w gipsie...
Rowery
Napisano 06 marzec 2010 - 20:53
Napisano 06 marzec 2010 - 21:40
Jestem Piotrek, obecnie mieszkam we Wrocławiu. tutaj przez 5 lat studiów najczęściej przemieszczałem się rowerem. Po studiach już jestem dwa lata i się trochę zastałem w jeździe na rowerze, między innymi przez pracę i auto(zresztą Rover
Napisano 09 marzec 2010 - 15:51
Wiec tak czasy się trochę zmieniły od kiedy dużo jeździłem rowerem i trochę kierunek zainteresowań się zmienił . Potrzebuje trochę połknąć wiedzy na ten temat i pomocy . Nie chce pisać ze jeździłem od kiedy pamiętam i ze coś pasja , srasja
Stare czasy to dalekie wyprawy , potem zapał do trialu i potem praca itd ..... i tak mineło 7 lat.
W garażu stoi Author A-gang am albo pm (nie umiem teraz sobie przypomnieć używany z pół roku z tego intensywnie może 2 miesiące .
Jestem ze ślaska dokładniej z SZO.
Na wiosnę chce sprzedać rowerek i kupić jakiś dobry .... tylko teraz nie wiem jak się nazywając tego typu rowery coś takiego jak na zdjeciu
czyli niby górski ale na szosowych dość wąskich oponach (zdjęcie przykładowe)
http://t3.gstatic.co..._2009_Coach.jpg
http://t2.gstatic.co...16_09_01_09.jpg
u siebie w mieście widziałem takiego Leaderfox czarno białego ale nie wiem jaki model przeszukałem cały net i zero trafień
Pozdrawiam wszystkich
Napisano 09 marzec 2010 - 23:00
Napisano 09 marzec 2010 - 23:28
Witam wszystkich
Ja jestem biedny, żeby kupować tanio." John Davison Rockefeller
Napisano 10 marzec 2010 - 12:31
Mam na imię Paweł, w tym tygodniu minie 17 lat jak już jestem na tym świecie, ale na poważnie jeżdżę od 3-4 lat
Kręcę zwykle w okolicach Zagłębia Dąbrowskiego, ale trafia się że wyskoczę w Beskidy na miesiąc czy dwa.
Obecnie cieszę się bliskością wiosny bo odkąd miech do tyłu poszedłem na rower w śnieżyce, dostałem od rodziców 'bana' na rower do końca zimy
Pozdrawiam wszystkich mniej i bardziej zapalonych rowerzystów i rowerzystki
Antoine de Saint-Exupéry
Napisano 12 marzec 2010 - 00:11
MAteusz mam 30 lat. Mój rower to NORTHTEC HATOR Carbon. Przygoda z rowerem zaczęła się dawno, ale jakiś niefajny złodziejaszek ją przerwał. Po kilku latach przerwy wracam z zupełnie nowym rowerkiem i zapałem.Jeżdzę w okolicach SJZ.
Napisano 12 marzec 2010 - 22:47
Pozdrawiam!
Napisano 15 marzec 2010 - 11:15
Napisano 16 marzec 2010 - 16:36
i jeszcze mały OT:
Cytat
Tofik99:
nie to żebym się czepiał ale ten temat powstał w celu przywitania nowych userów
Antoine de Saint-Exupéry
Napisano 16 marzec 2010 - 20:36
Pozdrawiam!
Napisano 18 marzec 2010 - 15:04
Na rowerze jeżdzę od kilkunastu lat
Na forum trafiłem przypadkowo. Mam nadzieje, że znajdzie się tutaj sporo ciekawych informacji oraz jeszcze więcej fajnych ludzi o takich samych zainteresowaniach
Darek
Napisano 21 marzec 2010 - 21:47
Jestem Rafał, mam 32 lata, mieszkam u podnóża góry Ślęży (śląski Olimp)- pomiędzy Wrocławiem a Świdnicą.
W tym pięknym dzisiejszym dniu, jakim jest pierwszy dzień wiosny, rozpocząłem sezon 2010! Mam nadzieję, że będzie on jeszcze bardziej udany i owocny od poprzednich, czego także życzę wszystkim Forumowiczom!!
Napisano 23 marzec 2010 - 12:24
Na rowerze jeżdżę od dziecka, miałem wprawdzie kilka przerw, ale od 10 lat robię to w miarę regularnie.
Moje ulubione trasy wiodą po Pogórzu Kaczawskim i górach okalających Kotlinę Jeleniogórską.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.