I tak:
- na prawdę wygodne.
- podobno Endura ma lekko zaniżoną numerację, ale chyba zależy od modelu, jak dla mnie była idealna (choć jak partzyłem model Humvee to rozmiar M był za mały, jak e-S-ka)
- szorty po części wykonane z Cordury
- materiał w miarę lekki, ale jednocześnie nie jest jak lycra - wsadzonych do kieszeni kluczy nie czuje się
- posiadają 4 kieszenie, 2 z przodu, 1 na telefon w połowie prawego uda i 1 z tyłu lewego uda
- długość nogawki (rozmiar M, przy moim wzroście 191) wypada lekko poniżej kolana
- mają rzepy na końcach nogawek, także można sobie zwęzić nogawkę - tylko nie wiem po co ponieważ najwygodniej jest z luźną nogawką
- są sprzedawane bez wewnętrznej wkładki choć mają zatrzaski na wkładkę - chyba lepiej dokupić
- posiadają po 3 otworki wentylacyjne z siatki na każdej z nogawek - fajny patent
- bardzo fajnie rozwiązanie jest zastosowane do zwężenia obwodu w pasie, na bokach elementy do ściśnięcia, ciężko to opisać, ale oceniam je 10/10
- jedynym mankamentem jest to, że gdyby ktoś chciał zwęzić nogawki przy pomocy rzepów to nadmiar materiału będzie ocierał mu o łydkę co jest dość nieprzyjemne (osobiście jeżdżę na rozluźnionych nogawkach i nie mam kłopotu)
Ogólnie 9/10
Cena katalogowa to 55 funtów, w sklepie za 259 zł a ja kupiłem za 215 zł (w jakiejś promocji
Użytkownik goncik edytował ten post 22 wrzesień 2009 - 22:04

Rower