Użytkownik mrmorty dnia 07 listopad 2010 - 19:32 napisał
Wspólne pedałowanie-Olsztyn
Started By izabelka5570, cze 12 2009 09:23
72 odpowiedzi w tym temacie
Rowery
Napisano 15 listopad 2010 - 23:20
Co do mostów linowych to nikt nic nie wie.
Co do czerwonej trasy - Tomek pijesz do mnie?
Na maratonach jeżdżę wolniej od Ciebie ale mieszkam obecnie w "bardziej górzystej" miejscowości niż Ty więc wolę technikę niż szybkośc. Jeśli znów nie zerwę jakiegoś więzadła to w następnym sezonie też zdobędę punkty dla teamu
Co do czerwonej trasy - Tomek pijesz do mnie?
Napisano 16 listopad 2010 - 00:51
Strony przynajmniej częściowo podawane w tym temacie ale na wszelki wypadek wrzucam:
Klub Turystyki Rowerowej 4R - Olsztyn # Home
Stowarzyszenie Centrum Turystyki Aktywnej "KOŁODROM"
Rowerowy.Olsztyn.pl - wydaje pisemko "rowerowy.olsztyn.pl"
krank.pl - jest także forum, które obecnie jak widzę nie działa (choć piszą, że ma niedługo wrócić) ale jeszszcze z pół roku temu można było ustawić się na jakąś przejażdżkę.
Do zobaczenia na trasie. Przy okazji pozdrowienia dla współziomka (w rozumieniu przedwojennym) z Suwalszczyzny
.
Klub Turystyki Rowerowej 4R - Olsztyn # Home
Stowarzyszenie Centrum Turystyki Aktywnej "KOŁODROM"
Rowerowy.Olsztyn.pl - wydaje pisemko "rowerowy.olsztyn.pl"
krank.pl - jest także forum, które obecnie jak widzę nie działa (choć piszą, że ma niedługo wrócić) ale jeszszcze z pół roku temu można było ustawić się na jakąś przejażdżkę.
Do zobaczenia na trasie. Przy okazji pozdrowienia dla współziomka (w rozumieniu przedwojennym) z Suwalszczyzny
Napisano 20 listopad 2010 - 20:22
nie pije wiem co znaczy trasa a co do maratonów to ja z Jarkiem wybieramy się na HARDCOROWY czyli MTB Chelange tam zobaczę jak u mnie z techniką myślę że bardzo pozytywnie. A przyszły sezon nie wyjadę do Niemiec to nie będę miał roztrenowania i dam więcej niż w tym a i nie zakładać się o rywalizacje moją i Jarka bo nie lubię się ścigać jak wiem że coś takiego ma miejsce
Napisano 15 grudzień 2010 - 21:40
Już kiedyś szukałem tu kompanii do jazdy i znalazłem kilka osób, ale to była wiosna/lato i znowu zostałem sam... Czy są jeszcze na forum popaprańcy z Olsztyna i okolic, którzy pojeździliby ze mną w śniegach? Jako że dzień krótszy, temperatury niższe, a warunki trudniejsze, to tym bardziej potrzebuje "wspólnika", który by mnie motywował do ruszenia dupska z domu
Trasy zdecydowanie pozamiejskie (chodniki zmniejszyły swą szerokość o 2/3, a jeździć po ulicach nie trawię), ale też bez jakiegoś specjalnego "offroadu". Ot, leśne drogi z ubitym śniegiem byłyby w sam raz. Trasy i odległości do ugadania. Tak jak poprzednio - wiek, płeć, rasa, wyznanie, orientacja - dowolne
Moje GG - 8390694.
Trasy zdecydowanie pozamiejskie (chodniki zmniejszyły swą szerokość o 2/3, a jeździć po ulicach nie trawię), ale też bez jakiegoś specjalnego "offroadu". Ot, leśne drogi z ubitym śniegiem byłyby w sam raz. Trasy i odległości do ugadania. Tak jak poprzednio - wiek, płeć, rasa, wyznanie, orientacja - dowolne
Moje GG - 8390694.
Rowery
Napisano 16 grudzień 2010 - 18:02
Użytkownik javelin dnia 15 grudzień 2010 - 21:40 napisał
Już kiedyś szukałem tu kompanii do jazdy i znalazłem kilka osób, ale to była wiosna/lato i znowu zostałem sam... Czy są jeszcze na forum popaprańcy z Olsztyna i okolic, którzy pojeździliby ze mną w śniegach? Jako że dzień krótszy, temperatury niższe, a warunki trudniejsze, to tym bardziej potrzebuje "wspólnika", który by mnie motywował do ruszenia dupska z domu
Moje GG - 8390694.
Moje GG - 8390694.
Powiem Ci szczerze, że zimą to średnio mi się chce zasuwać specjalnie do olsztyna. Ja jeżdżę cały czas ale w obecnych moich okolicach czyli Biskupiec. Niewykluczone że w sobotę zawiozę żonkę do Olsztyna na zajęcia i mogę wybrać się gdzieś z Tobą. Może pisz w priv by nie śmiecić, może ktoś jeszcze się obudzi ze snu zimowego?
Ew namiary na mnie w profilu.
Napisano 05 luty 2011 - 23:04
siemka szukam jakkies osoby ktore sa chetne pojezdzic na szosie jestem z nidzicy i szukam wlasnie kogos na jakas wspolna przejazdzke w okolicach olsztyna osobe ktora zapoznalaby mnie po tych okolicach (narazie na szosie giant w remoncie
)jezeli ktos jest zainteresowany i ma paru kumpli do jazdy w zime to ja biore kolege tatus nas zawiezie do olsztyna i pojezdzimy na szosie troche pozdrawiam prosze pisac na gg 12307222
Napisano 07 marzec 2011 - 09:33
Witam,
Szukam młodych i aktywnych osób chętnych do jazdy rowerem w bliższych i dalszych okolicach Olsztyna.
Mam 28 lat a rowerem jeżdżę aktywnie od przeszło 3 lat - od końca marca/początek kwietnia chciałabym zacząć sezon rowerowy.
Jeśli jest ktoś chętny by pokonywać bliższe i dalsze dystanse (na początek olsztyńskich okolic zapraszam).
Z czasem może uda się znaleźć kompanów na dalszy wyprawy. Mam w swoim portfolio wyprawę wschodnią granicą Polski, Gotlandię-szwedzką wyspę i wiele innych ciekawych miejsc:-)naprawdę warto "poznawać świat" na 2 kółkach.
Dorota.skype: dormil5
Szukam młodych i aktywnych osób chętnych do jazdy rowerem w bliższych i dalszych okolicach Olsztyna.
Mam 28 lat a rowerem jeżdżę aktywnie od przeszło 3 lat - od końca marca/początek kwietnia chciałabym zacząć sezon rowerowy.
Jeśli jest ktoś chętny by pokonywać bliższe i dalsze dystanse (na początek olsztyńskich okolic zapraszam).
Z czasem może uda się znaleźć kompanów na dalszy wyprawy. Mam w swoim portfolio wyprawę wschodnią granicą Polski, Gotlandię-szwedzką wyspę i wiele innych ciekawych miejsc:-)naprawdę warto "poznawać świat" na 2 kółkach.
Dorota.skype: dormil5
Użytkownik dormil5 edytował ten post 07 marzec 2011 - 09:34
Napisano 18 marzec 2011 - 13:06
witam
Cieszę się zę dzisiaj zarejestrowałem się na forum
Spotkamy się jutro !jeździłem przy mrozie więc wiaterek i deszczyk mi nie przeszkadza
Cieszę się zę dzisiaj zarejestrowałem się na forum
Napisano 29 marzec 2011 - 12:03
Hej! Czy w najbliższy weekend planujecie jakiś wypad rowerowy w okolicach Olsztyna?