Forum rowerowe

• Jesteśmyna

Wspólne pedałowanie-Olsztyn

72 odpowiedzi w tym temacie

#61 netta1987

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 21
  • 1353 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 09 listopad 2010 - 19:47

Wyświetl postUżytkownik mrmorty dnia 07 listopad 2010 - 19:32 napisał

przy okazji wezmę inny rower plus oponki 2,3. Piękne trasy.
pięknie są polecam czerwoną miejscami trzeba uważać ale w większości jest super nie taka ciężka ale i trzeba mieć odrobinę techniki
Dołączona grafika

Rowery

• admin

#62 mrmorty

Master

• Mod Team
  • Reputacja: 77
  • 1615 postów
  • Imię:Józek

Napisano 15 listopad 2010 - 23:20

Co do mostów linowych to nikt nic nie wie.
Co do czerwonej trasy - Tomek pijesz do mnie? :icon_mrgreen: Na maratonach jeżdżę wolniej od Ciebie ale mieszkam obecnie w "bardziej górzystej" miejscowości niż Ty więc wolę technikę niż szybkośc. Jeśli znów nie zerwę jakiegoś więzadła to w następnym sezonie też zdobędę punkty dla teamu :icon_wink:
Dołączona grafika

#63 RadekSki

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 14
  • 290 postów

Napisano 16 listopad 2010 - 00:51

Strony przynajmniej częściowo podawane w tym temacie ale na wszelki wypadek wrzucam:

Klub Turystyki Rowerowej 4R - Olsztyn # Home
Stowarzyszenie Centrum Turystyki Aktywnej "KOŁODROM"
Rowerowy.Olsztyn.pl - wydaje pisemko "rowerowy.olsztyn.pl"
krank.pl - jest także forum, które obecnie jak widzę nie działa (choć piszą, że ma niedługo wrócić) ale jeszszcze z pół roku temu można było ustawić się na jakąś przejażdżkę.

Do zobaczenia na trasie. Przy okazji pozdrowienia dla współziomka (w rozumieniu przedwojennym) z Suwalszczyzny ;).

#64 netta1987

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 21
  • 1353 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 20 listopad 2010 - 20:22

nie pije wiem co znaczy trasa a co do maratonów to ja z Jarkiem wybieramy się na HARDCOROWY czyli MTB Chelange tam zobaczę jak u mnie z techniką myślę że bardzo pozytywnie. A przyszły sezon nie wyjadę do Niemiec to nie będę miał roztrenowania i dam więcej niż w tym a i nie zakładać się o rywalizacje moją i Jarka bo nie lubię się ścigać jak wiem że coś takiego ma miejsce
Dołączona grafika

#65 javelin

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 4 postów
  • Imię:Adrian

Napisano 15 grudzień 2010 - 21:40

Już kiedyś szukałem tu kompanii do jazdy i znalazłem kilka osób, ale to była wiosna/lato i znowu zostałem sam... Czy są jeszcze na forum popaprańcy z Olsztyna i okolic, którzy pojeździliby ze mną w śniegach? Jako że dzień krótszy, temperatury niższe, a warunki trudniejsze, to tym bardziej potrzebuje "wspólnika", który by mnie motywował do ruszenia dupska z domu :D
Trasy zdecydowanie pozamiejskie (chodniki zmniejszyły swą szerokość o 2/3, a jeździć po ulicach nie trawię), ale też bez jakiegoś specjalnego "offroadu". Ot, leśne drogi z ubitym śniegiem byłyby w sam raz. Trasy i odległości do ugadania. Tak jak poprzednio - wiek, płeć, rasa, wyznanie, orientacja - dowolne ;)

Moje GG - 8390694.

Rowery

• admin

#66 mrmorty

Master

• Mod Team
  • 1615 postów

Napisano 16 grudzień 2010 - 18:02

Wyświetl postUżytkownik javelin dnia 15 grudzień 2010 - 21:40 napisał

Już kiedyś szukałem tu kompanii do jazdy i znalazłem kilka osób, ale to była wiosna/lato i znowu zostałem sam... Czy są jeszcze na forum popaprańcy z Olsztyna i okolic, którzy pojeździliby ze mną w śniegach? Jako że dzień krótszy, temperatury niższe, a warunki trudniejsze, to tym bardziej potrzebuje "wspólnika", który by mnie motywował do ruszenia dupska z domu ;)
Trasy zdecydowanie pozamiejskie (chodniki zmniejszyły swą szerokość o 2/3, a jeździć po ulicach nie trawię), ale też bez jakiegoś specjalnego "offroadu". Ot, leśne drogi z ubitym śniegiem byłyby w sam raz. Trasy i odległości do ugadania. Tak jak poprzednio - wiek, płeć, rasa, wyznanie, orientacja - dowolne :P

Moje GG - 8390694.

Powiem Ci szczerze, że zimą to średnio mi się chce zasuwać specjalnie do olsztyna. Ja jeżdżę cały czas ale w obecnych moich okolicach czyli Biskupiec. Niewykluczone że w sobotę zawiozę żonkę do Olsztyna na zajęcia i mogę wybrać się gdzieś z Tobą. Może pisz w priv by nie śmiecić, może ktoś jeszcze się obudzi ze snu zimowego?
Ew namiary na mnie w profilu.
Dołączona grafika

#67 k0ndzi0rek

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 12 postów
  • Imię:konrad

Napisano 05 luty 2011 - 23:04

siemka szukam jakkies osoby ktore sa chetne pojezdzic na szosie jestem z nidzicy i szukam wlasnie kogos na jakas wspolna przejazdzke w okolicach olsztyna osobe ktora zapoznalaby mnie po tych okolicach (narazie na szosie giant w remoncie :D)jezeli ktos jest zainteresowany i ma paru kumpli do jazdy w zime to ja biore kolege tatus nas zawiezie do olsztyna i pojezdzimy na szosie troche pozdrawiam prosze pisac na gg 12307222

#68 dormil5

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 2 postów
  • Imię:Dorota

Napisano 07 marzec 2011 - 09:33

Witam,
Szukam młodych i aktywnych osób chętnych do jazdy rowerem w bliższych i dalszych okolicach Olsztyna.
Mam 28 lat a rowerem jeżdżę aktywnie od przeszło 3 lat - od końca marca/początek kwietnia chciałabym zacząć sezon rowerowy.
Jeśli jest ktoś chętny by pokonywać bliższe i dalsze dystanse (na początek olsztyńskich okolic zapraszam).
Z czasem może uda się znaleźć kompanów na dalszy wyprawy. Mam w swoim portfolio wyprawę wschodnią granicą Polski, Gotlandię-szwedzką wyspę i wiele innych ciekawych miejsc:-)naprawdę warto "poznawać świat" na 2 kółkach.
Dorota.skype: dormil5

Użytkownik dormil5 edytował ten post 07 marzec 2011 - 09:34

#69 mrmorty

Master

• Mod Team
  • 1615 postów

Napisano 16 marzec 2011 - 17:15

jutro wchodzi w grę gdzieś tak od 9 -10 do 14 - 15?
info na PW
Dołączona grafika

#70 pszemchu

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 4 postów
  • Imię:Przemek

Napisano 18 marzec 2011 - 13:06

witam
Cieszę się zę dzisiaj zarejestrowałem się na forum ;) Spotkamy się jutro !jeździłem przy mrozie więc wiaterek i deszczyk mi nie przeszkadza ;)

#71 mrmorty

Master

• Mod Team
  • 1615 postów

Napisano 21 marzec 2011 - 22:09

trochę za późno. Pisz(piszcie) na PW
Dołączona grafika

#72 dormil5

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 2 postów
  • Imię:Dorota

Napisano 29 marzec 2011 - 12:03

Hej! Czy w najbliższy weekend planujecie jakiś wypad rowerowy w okolicach Olsztyna?

#73 honor

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 9
  • 179 postów

Napisano 29 marzec 2011 - 12:46

Planujemy :) . Szczegóły tutaj.