Cytat
Koszulka , jaką mam Państwu do zaoferowania, jest wykonana z materiału wysokiej jakości (poliester 90%, elastyna 10%), który sprawnie odprowadza parę wodną (pot) na zewnątrz i szybko schnie, dzięki czemu skóra pozostaje sucha. Koszulka zawiera 10% elastyny, dzięki czemu jest bardziej elastyczna, rozciągliwa i dobrze dopasowuje się do sylwetki w czasie jazdy.
Posiada elementy odblaskowe, które zapewniają większe bezpieczeństwo w czasie jazdy wieczorem oraz nocą!!!
Posiada zapięcie na suwak ze specjalnym zakończeniem zapobiegającym podrażnieniom i niekontrolowanemu rozpinaniu się, a także został on specjalnie podszyty od strony wewnętrznej, by podczas zapinania przypadkowo się "nie zaciąć" o włosy na klatce piersiowej oraz żeby w chłodniejsze dni zimny zamek nie miał styku z naszą skórą.
Dodatkowo pod pachami znajduje się specjalna siateczka zapewniająca jeszcze lepszą wentylację. Tył koszulki jest dłuższy od przodu, aby zakrywał plecy w czasie jazdy. Z tyłu są naszyte trzy bardzo pojemne kieszenie, np. na bidony, batony, klucze od domu itp., które zostały wzmocnione dodatkowych szwem, zabezpieczając przed rozpruwaniem, jak to zdarza się w innych koszulkach! Koszulka posiada atrakcyjną kolorystykę !!!
cena na allegro podlega licytacji ... koszulki się sprzedaja za cirka 50zł...
Kolorystyka mojej koszulki wygląda tak:
http://www.fotosik.p...hakji4ednd.html
nic specjalnego ale znów nie żadna oczo#ebna :wink:
Mnie się podoba ...
Pod pachami jest siateczka której zadanie to wentylacja :wink:

Pod szyją mamy tzw. stójkę, zamek wykończony jest fajnym "patentem"

dzięki któremu nie "gryzie" nas zamek błyskawiczny.
Reszta zgadza się z opisem allegro.
Kieszonki z tyłu są OK. Guma bardzo dobrze przytrzymuje koszulkę obciągnieta w trakcie jazdy.
Koszulka przewiewna. Pot faktycznie jest "absorbowany" na zewnątrz [ sprawdzone dziś po południu]
Wykończenie dobre ...żadnych uwag.
Zobaczymy jak po pierwszym praniu będzie wyglądała
Ale najlepsza z tego wszystkiego jest cena ...
Koszulka została zakupiona w markecie...
http://images2.fotos...k8zuk0he6sk.jpg
czyli za dwie ... żonka