Do Autora!!!
Przesyłki nadal nie ma, czekam na nią do końca tyg. Jeżeli nie przyjdzie kieruję sprawę na Policję.
[Odzieź] bluza+koszulka+nogawki+czapka
Started By Kretschmer, sty 30 2012 19:48
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 luty 2012 - 18:04
Rowery
Napisano 22 luty 2012 - 18:26
W moim wypadku o czym autor został już powiadomiony via PW, jest dokładnie tak samo- do piątku nie ma przesyłki, która ponoć została nadana 'pod koniec zeszłego tygodnia', jest zgłoszenie na Policję.
I do tego też czasu wstrzymam się z, EWENTUALNYM, podawaniem jakiś info o danych.
I do tego też czasu wstrzymam się z, EWENTUALNYM, podawaniem jakiś info o danych.
Napisano 25 luty 2012 - 17:36
Ja nie wyrobiłam się wczoraj ani dziś ze zgłoszeniem sprawy do odpowiednich służb. Jutro mam nadzieję znaleźć na to czas, a jak nie- będzie to pierwsza rzecz, którą zrobię w poniedziałek.
W każdym razie skoro dane zostały już podane- nie jest problemem znaleźć autora na Facebooku. Krótka wzmianka pojawia się również na stronie Mazovii.
W każdym razie skoro dane zostały już podane- nie jest problemem znaleźć autora na Facebooku. Krótka wzmianka pojawia się również na stronie Mazovii.
Napisano 27 luty 2012 - 15:04
Ciuchy dalej nie doszły ja jutro zgłaszam sprawę na policję.
Napisano 27 luty 2012 - 18:03
Renn, co do tych danych to bym się na twoim miejscu powstrzymał, bo zamiast 39zł możesz dostać polecony z sądu.
Rowery
Napisano 28 luty 2012 - 17:42
Dziś Odebrałem przesyłkę z poczty Od Pana Kamila . Bluza doszła .
Dziękuję
I mogę oznajmić ze w moich oczach Pan Kamil Kowalczuk stał się osobą wiarygodną .
Ale wiem na pewno ze już nigdy nic nie kupię po przez forum .
Dziękuję
I mogę oznajmić ze w moich oczach Pan Kamil Kowalczuk stał się osobą wiarygodną .
Ale wiem na pewno ze już nigdy nic nie kupię po przez forum .
Dorabiam jako fotograf i jestem tani :D
MaxModels
MaxModels
Napisano 28 luty 2012 - 21:48
Hmm, do mnie paczka też dotarła. Po uprzednim ustaleniu na priv, że wstrzymam się z jakimiś ruchami do czwartku.
Wszystko ładnie-pięknie przy czym data nadania jest hmmm z wczoraj. 27.02. Co ma się nijak do deklaracji autora i tłumaczy czemu nie mogłam się doprosić potwierdzenia nadania przesyłki.
Nie polecam. Szkoda czasu i nerwów.
Dla mnie taki człowiek nie jest, że posłużę się nomenklaturą Renna, wiarygodny.
Traktuję kontrahentów poważnie i tak też chcę być traktowana. I niczego nie zmienia tu fakt, ze 'przedmiot był zgodny z opisem'.
Tyle ode mnie.
Wszystko ładnie-pięknie przy czym data nadania jest hmmm z wczoraj. 27.02. Co ma się nijak do deklaracji autora i tłumaczy czemu nie mogłam się doprosić potwierdzenia nadania przesyłki.
Nie polecam. Szkoda czasu i nerwów.
Dla mnie taki człowiek nie jest, że posłużę się nomenklaturą Renna, wiarygodny.
Traktuję kontrahentów poważnie i tak też chcę być traktowana. I niczego nie zmienia tu fakt, ze 'przedmiot był zgodny z opisem'.
Tyle ode mnie.
Napisano 01 marzec 2012 - 09:55
Również po serii "próśb i gróźb" dostałem zakupione rzeczy. Osobiście odradzam zakupów u tego użytkownika i radzę omijać go szerokim łukiem. Jest to człowiek niepoważny jak i niewiarygodny. Oby takich osób było jak najmniej.

Temat jest zamknięty