Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[FIFA12] Działający pad na PC

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Franio

Master

• Mod Team
  • Reputacja: 66
  • 1678 postów
  • Imię:Sebastian

Napisano 22 styczeń 2012 - 16:25

Na pewno nie jeden z was pyka w Fifę 12 na PC. Tylko czy ktoś z was używa przy tym pada? Wcześniejsze wersje tej gierki bez problemu obsługiwał taki pad: Gamepad TRACER Proton Shot USB/PS2 Extra Cena! (2023917576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale przy najnowszej Fifie niektóre klawisze już nie działają - gierka nie obsługuje tego pada.

Wobec tego mam pytanie jakie pady działają na 100%, bo lubię sobie czasem popykać z kumplem w Fifę, choć za piłką nożną jakoś nie przepadam :P

Rowery

• admin

#2 Anokhi

Świeżak

• Użytkownik
  • Reputacja: 2
  • 36 postów
  • Imię:Adam
Garaż Rower

Napisano 22 styczeń 2012 - 17:31

Generalnie z większością padów jest problem (ja próbowałem z padem z ps2 ale myślę, że na każdym to zadziała)

http://www.fifapolon...?f=181&p=188785

Tam na samym dole w białej ramce jest podane dokładnie to co trzeba zrobić.
Trochę kombinowania ale lepiej tak niż kupować pad tylko do jednej gry :). Z tego co wiem bezproblemowo działają pady przewodowe z Xboxa360.

#3 BUBUs

Amator

• Użytkownik
  • 92 postów
  • Imię:Piotr

Napisano 26 styczeń 2012 - 20:45

Ja posiadam Logitech RumblePad 2 i nie mam żadnych problemów, aby pograć w FIFA 12.

#4 Anokhi

Świeżak

• Użytkownik
  • 36 postów
  • Imię:Adam
Garaż Rower

Napisano 27 styczeń 2012 - 17:44

Wyświetl postUżytkownik BUBUs dnia 26 styczeń 2012 - 20:45 napisał

Ja posiadam Logitech RumblePad 2 i nie mam żadnych problemów, aby pograć w FIFA 12.

Sam z początku szukałem pada poprawnie działającego w grze i w/w logitech działał "prawie" poprawnie u mnie. Górne trigery były rozpoznawane jako dolne i na odwrót.

#5 GhOsTwrc

Pro

• Użytkownik
  • 194 postów
  • Imię:Łukasz
Garaż Rower

Napisano 31 styczeń 2012 - 21:28

oryginalny pad od xbox 360 +adapter usb do pc i działa 95% gier na pc steruję identycznie jak na konsoli polecam 100% cena 129zł w góre . Szkoda kasy i czasu na testowanie jakis podróbek

Rowery

• admin

#6 Airsofter

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • 188 postów
  • Imię:KubąK
Garaż Rower

Napisano 04 luty 2012 - 21:26

Będzie działał tylko trzeba będzie ściagnąć fifapadconfing bo w 12 nie ma własnych ustawień klawiszy.
Dołączona grafika
KUPIĘ Suntour Duro - szczegóły w linku