Forum rowerowe

• Jesteśmyna

- - - - -

[Komplet odzieży]Tanie, chińskie ciuszki...

24 odpowiedzi w tym temacie

#21 safian

Master

• Mod Team
  • Reputacja: 107
  • 2984 postów
  • Imię:Adam
Garaż Rower

Napisano 26 luty 2012 - 18:58

Zakupów ciąg dalszy...
PayPal zwrócił mi kasę i znalazłem kolejny komplet w przyjaznej cenie Wholesale 2011 New Tour de France sky Team Cycling/Bike jersey+ bib shorts SIZE S/M/L/XL/XXL/XXXL dziwi mnie, że u jednych w rozmiarówce największe rozmiary spodenek mają dł. szwu wewnętrznego po 17 cm, przecież to niewiele za połowę uda :P
W każdym razie powyższy chińczyk okazał się kumaty, wysłał mi żądanie zapłaty, zapłaciłem, powiedział, że jak wyśle to podeśle mi numer do śledzenia, mam nadzieję, że tak będzie :>
Jak dojdą ciuszki to zrobię foto-relację :)

Rowery

• admin

#22 safian

Master

• Mod Team
  • 2984 postów
Garaż Rower

Napisano 09 marzec 2012 - 18:25

Hej,
dostałem dziś ciuchy, muszę przyznać, że to o co martwiłem się najbardziej, czyli jakość wykonania, a głównie wkładki bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły (przynajmniej wizualnie, nie wiem, jak wkładka będzie wyglądała za miesiąc, czy pół roku ;)), sama wkładka jest na prawdę gruba, wydaje się ok, nie ma żadnych rozłażących się szwów, wyłażących nitek, nic takiego, zamek w koszulce YKK, sam materiał koszulki jak i spodenek super. Koszulka na bokach ma trochę bardziej przewiewny materiał, spodenki na nogawkach mają silikonowe ściągacze (w koszulce nie ma), jak dla mnie warto wydać 120 zł.
Więcej fotek ciuchów tu: Picasa Web Albums - Adam Safiański - Allegro
Na ostatniej fotce widać materiał koszulkowy, podobny jak w koszulce z Top-Print ;)

Niestety o ile koszulka jest na mnie dobra o tyle spodenki są sporo za duże (jedynie obwód uda, który nie był podany w rozmiarówce, reszta jest ok), będzie trzeba je sprzedać, koszulka za to jest dobra, ale nie wiem, pewnie sprzedam i kupię to samo, tylko mniejsze, czy coś, szkoda, bo jakość jest na serio świetna :<

#23 Simonello

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 5
  • 126 postów

Napisano 09 marzec 2012 - 19:36

Czy ja dobrze widzę - można u nich zakupić całe komplety za 31$, na dodatek free shipping?

Użytkownik Simonello edytował ten post 09 marzec 2012 - 19:37

#24 safian

Master

• Mod Team
  • 2984 postów
Garaż Rower

Napisano 09 marzec 2012 - 20:00

Tak, widzę, że teraz ten co kupiłem przecenił gość z 40 na 36$, jak pisałem wcześniej - za taką jakość chyba się opłaca ;)

#25 KUBATRIX

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 1
  • 186 postów

Napisano 13 marzec 2012 - 22:31

99,9% ofert na stronie alibaba.com dotyczących teamowej odzieży kolarskiej to PODRÓBKI. Jak na Chiny przystało potrafią zrobić wszystko i to najtaniej. A że jakość badziewna to się nie liczy ważne że jest bardzo tanio. Oferty na alibabie są dla osób które zamawiają w ilościach hurtowych. Nikt nie będzie z tobą gadał jak będziesz chciał np. koszulkę i spodenki. Kumpel kiedyś zamawiał zapachy samochodowe z alibaby i miały podobne do oryginału oznaczenia i na granicy celnik zarekwirował całą paletę towaru. Tak więc jak na jakieś koszulce zobaczą podrabiane znaki towarowe to możemy już swojego towaru nie zobaczyć. Oczywiście to tyczy sie dużych zamówień ale jak pisałem alibaba jest dla hurtowników.

Rowery

• admin