Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[różności] koło, rama, hamulce i części

24 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • 337 postów
  • Imię:Piotrek

Napisano 15 grudzień 2011 - 18:59

A więc mam na sprzedaż następujące części "
-rama - Accent El Norte rozmiar 19 kolor czarno-niebieski (wycofany z oferty na 2012, więc można powiedzieć, że rarytasik :) ) + stery Accent modelu nie znam, ale dostałem razem z ramą. Rama była używana od kwietnia/maja, zgodnie z przeznaczeniem (2 starty w maratonach i jazda w tym stylu), sprzedaję, bo niestety wyrosłem z niej, a szkoda, bo fajna jest ;) Ma jeszcze prawie 1,5 roku gwarancji, cena 320zł, zdjęcia całego roweru mogę mieć jeszcze w tym tygodniu, a samej ramy może jakoś w przyszłym ;) / możliwa zamiana na większą ramę podobnej klasy w podobnej kolorystyce, lub poprostu z niebieskim :D

-hamulec Shimano M665 (SLX 2009) przewód 90cm, okładziny metaliczne XTR (coprawda już prawie w stanie agonalnym, ale jeszcze trochę można pojeździć), super stan, jedynie kilka zarysowań w okolicy zawleczki od prób wyciągania klocków - cena 250zł

-klamka hamulca hydraulicznego Shimano Deore 2011, 2 rysy na wewnętrzenej stronie obudowy od opierania roweru za klamkę, stan bdb. cena 75zł

-tarcze hamulcowe Ashima Airotor 203mm, czerwone, używane 5 miesięcy w powyższymi hamulcami, jedna trochę porysowana (była za długa śruba w adapterze i tarła) obie proste i nigdy nie prostowane, bez pęknięć i skrzywień, cena 140zł za komplet

-koło tylne (w całości lub na części) : piasta Shimano Deore 2010 V-brake
obręcz : Dartmoor Fortress 26'' 36 otworów, czarna, prosta, nigdy nie centrowana, pancerna
szprychy i nyple Dartmoor złote/zółte całe koło 160zł, na części się dogadamy ;)

-kierownica Dartmoor Rifle 2'' niebieska, średnica 25,4mm, otarcia lakieru pod gripami, manetkami, klamkami hamulca, i mocowaniem mostka, nie ucinana (szerokość 72cm) - 40zł

-zacisk podsiodłowy Paco złoty, średnica 31,8mm - 15zł

zdjęcia dla zainteresowanych na maila, kontakt przez PW, ceny do drobnej negocjacji

Rowery

• admin

#2 enkoder

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 10
  • 388 postów
  • Imię:Paweł
Garaż Rower

Napisano 15 grudzień 2011 - 19:12

Że tak spytam, jaką ramę masz/będziesz miał w zanadrzu?

#3 chicken002

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 207 postów

Napisano 15 grudzień 2011 - 20:22

Siema . jeśli bd to napisz do mnie na gg 3960344 bo rzadko bywam na tym forum jestem zainteresowany klamką deore 2011

#4 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 16 grudzień 2011 - 19:02

Wyświetl postUżytkownik enkoder dnia 15 grudzień 2011 - 19:12 napisał

Że tak spytam, jaką ramę masz/będziesz miał w zanadrzu?
szukam jakiejś 21'' niedrogo, ktoś na forum sprzedaje kellys quartz, jeśli ktoś kupi norte, zanim tamta się sprzeda to planuję ją kupić i przemalować ;)

chicken002 - nie mam gg, puściłem PW ;)

#5 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 18 grudzień 2011 - 19:19

UP

Rowery

• admin

#6 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 21 grudzień 2011 - 21:37

UP!

#7 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 22 grudzień 2011 - 22:40

Świąteczna promocja, do końca roku przy zakupie dwóch rzeczy wysyłka gratis (z wyjątkiem pobrania).

#8 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 24 grudzień 2011 - 11:30

Na sprzedaż dodatkowo dodaję
Błotnik Topeak AirFender tylny, wygrana w konkursie, raz założony od roweru, cena 70zł (nowy 140zł)
Nic z rzeczy powyżej się nie sprzedało, wszystko nadal aktualne.

#9 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 26 grudzień 2011 - 23:33

na sprzedaż dodaję jeszcze :
Pedały Accent Helium, używane 2 miesiące przed przesiadką na SPD, kilka otarć itp., ale to normalne w pedałach ;) stan techniczny super, łożyska maszynowe podwójnie uszczelniane - 45zł

na sprzedaż nadal

-rama - Accent El Norte rozmiar 19 kolor czarno-niebieski (wycofany z oferty na 2012, więc można powiedzieć, że rarytasik :) ) + stery Accent modelu nie znam, ale dostałem razem z ramą. Rama była używana od kwietnia/maja, zgodnie z przeznaczeniem (2 starty w maratonach i jazda w tym stylu), sprzedaję, bo niestety wyrosłem z niej, a szkoda, bo fajna jest ;) Ma jeszcze prawie 1,5 roku gwarancji, cena 320zł, zdjęcia całego roweru mogę mieć jeszcze w tym tygodniu, a samej ramy może jakoś w przyszłym ;) / możliwa zamiana na większą ramę podobnej klasy w podobnej kolorystyce, lub poprostu z niebieskim :D

-hamulec Shimano M665 (SLX 2009) przewód 90cm, okładziny metaliczne XTR (coprawda już prawie w stanie agonalnym, ale jeszcze trochę można pojeździć), super stan, jedynie kilka zarysowań w okolicy zawleczki od prób wyciągania klocków - cena 250zł

-klamka hamulca hydraulicznego Shimano Deore 2011, 2 rysy na wewnętrzenej stronie obudowy od opierania roweru za klamkę, stan bdb. cena 75zł

-tarcze hamulcowe Ashima Airotor 203mm, czerwone, używane 5 miesięcy w powyższymi hamulcami, jedna trochę porysowana (była za długa śruba w adapterze i tarła) obie proste i nigdy nie prostowane, bez pęknięć i skrzywień, cena 140zł za komplet

obręcz : Dartmoor Fortress 26'' 36 otworów, czarna, prosta, nigdy nie centrowana, pancerna
szprychy i nyple Dartmoor złote/zółte całe koło 160zł, na części się dogadamy ;)

-kierownica Dartmoor Rifle 2'' niebieska, średnica 25,4mm, otarcia lakieru pod gripami, manetkami, klamkami hamulca, i mocowaniem mostka, nie ucinana (szerokość 72cm) - 40zł

-Błotnik Topeak AirFender tylny, wygrana w konkursie, raz założony od roweru, cena 70zł (nowy 140zł)

-ww. pedały

zdjęcia przynajmniej większości części postaram się wrzucić jeszcze jutro ;)

#10 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 28 grudzień 2011 - 11:01

https://picasaweb.go...zesciNaSprzedaz# - zdjęcia narazie tylko hamulca SLX, jeszcze dzisiaj dodam innych przedmiotów ;)

#11 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 31 grudzień 2011 - 12:21

https://picasaweb.go...zesciNaSprzedaz# - dodane zdjęcia ramy, tarcz i klamki Deore. Możliwość sprzedaży ramy z suportem i korbą widocznymi na zdjęciach, za dopłatą 35zł, zestaw ma przejechane jakieś 3kkm.

#12 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 05 styczeń 2012 - 23:25

https://picasaweb.go...zesciNaSprzedaz# - dodane zdjęcia pedałów,

PILNIE SPRZEDAM RAMĘ, PRZY ZAKUPIE JEJ DO 12 STYCZNIA DORZUCAM GRATIS KORBĘ I suport ZE ZDJĘĆ I ZA 30ZŁ SZTYCĘ ACCENT SP-408 27,2/400MM

#13 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 08 styczeń 2012 - 13:41

Cena hamulca Shimano SLX obniżona do 210zł, a kompletu tarcz do 130zł, ewentualnie na sztuki po 70zł za tarczę. Promocja na ramę nadal aktualna ;)

#14 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 10 styczeń 2012 - 22:20

podbijam

#15 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 13 styczeń 2012 - 16:46

podbijam, przedłużona promocja na ramę o 10 dni od teraz.

#16 berkas97

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 9
  • 473 postów
  • Imię:Beniu

Napisano 13 styczeń 2012 - 21:48

Jak wygląda na dzisiaj cena za hamulec?
Grupowy zakup grupy X.0 2011!
http://www.forumrowe...pelna-grupa-x0/

#17 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 14 styczeń 2012 - 11:13

200zł + wysyłka, przy zakupie hamulca i przynajmniej jednej tarczy wysyłka gratis.

#18 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 20:34

podbijam

#19 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 12:23

Cena hamulca obniżona na 190zł, pedały accent Hellium sprzedane. W tej chwili lista przedmiotów na sprzedaż wygląda tak :
-rama - Accent El Norte rozmiar 19 kolor czarno-niebieski (wycofany z oferty na 2012, więc można powiedzieć, że rarytasik :) ) + stery Accent modelu nie znam, ale dostałem razem z ramą. Rama była używana od kwietnia/maja, zgodnie z przeznaczeniem (2 starty w maratonach i jazda w tym stylu), sprzedaję, bo niestety wyrosłem z niej, a szkoda, bo fajna jest ;) Ma jeszcze prawie 1,5 roku gwarancji, cena 320zł, zdjęcia całego roweru mogę mieć jeszcze w tym tygodniu, a samej ramy może jakoś w przyszłym ;) / możliwa zamiana na większą ramę podobnej klasy w podobnej kolorystyce, lub poprostu z niebieskim :D PRZY ZAKUPIE DO 26 STYCZNIA DORZUCAM GRATIS KORBĘ I SUPORT WIDOCZNE NA ZDJĘCIACH I ZA DOPŁATĄ 30ZŁ SZTYCĘ ACCENT SP=408 27,2/400MM. Po 26-stym stycznia korba i suport dodatkowo za 25zł, a sztyca nie na sprzedaż.

-hamulec Shimano M665 (SLX 2009) przewód 90cm, okładziny metaliczne XTR (coprawda już prawie w stanie agonalnym, ale jeszcze trochę można pojeździć), super stan, jedynie kilka zarysowań w okolicy zawleczki od prób wyciągania klocków - cena 190zł

-tarcze hamulcowe Ashima Airotor 203mm, czerwone, używane 5 miesięcy w powyższymi hamulcami, jedna trochę porysowana (była za długa śruba w adapterze i tarła) obie proste i nigdy nie prostowane, bez pęknięć i skrzywień, cena 130zł za komplet, lub na sztuki po 70zł

-kierownica Dartmoor Rifle 2'' niebieska, średnica 25,4mm, otarcia lakieru pod gripami, manetkami, klamkami hamulca, i mocowaniem mostka, nie ucinana (szerokość 72cm) - 30zł

-Błotnik Topeak AirFender tylny, wygrana w konkursie, raz założony od roweru, cena 60zł (nowy 140zł)

https://picasaweb.go...zesciNaSprzedaz# - zdjęcia niektórych części, na życzenie mogę dodać resztę

Użytkownik Jogurcik edytował ten post 20 styczeń 2012 - 12:24

#20 Jogurcik

Maniak

• Użytkownik
  • 337 postów

Napisano 25 styczeń 2012 - 09:54

koło sprzedane